Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2011, 02:14 PM   #1
marcelozaz
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Argentina
Posts: 3
Default Edius 6 in and out question and waveform cache

good morning, I have a question, when I export in Edius 6 I have always mark In and Out for me to export only that, it was automatically in Edius 5,is there a way to set starting to do it automatically as Edius 5 ? plus there's a way to open a file without generate the waveform cache? thanks, sorry for my English ...
marcelozaz is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2011, 02:17 PM   #2
GrassValley_SL
Moderator
 
GrassValley_SL's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: SA
Posts: 7,712
Default

Yes update EDIUS to the latest 6.05 you have the option to select export between in out. After the first export with that setting it will be remembered.
__________________
Steve


Please don't send me Private Messages for support. Contact Grass Valley support
GrassValley_SL is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Edius Seek Information File + Edius WaveForm Cache haitham786 Editing with EDIUS 4 09-27-2011 08:05 AM
Edius Waveform Cache File John Hooper Editing with EDIUS 12 04-15-2011 12:34 PM
waveform cache jimstamos Editing with EDIUS 12 04-20-2010 01:14 AM
AVCHD via Edius Converter=Generate Waveform Cache!! barry@bwvideofilms Editing with EDIUS 8 03-04-2009 09:44 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:23 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.