Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-14-2008, 07:27 PM   #1
sherri@tidychaos.c
Senior Member
 
sherri@tidychaos.c's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: roebing nj
Posts: 260
Default importing audio issue...

Edius 4.5 - using Sonic Pro 4.0, making WAV music file, importing it and putting it on timeline. I have been doing this for months with this project and now all of a sudden it won't let me put the music file on the timeline. I have a tiny X on the cursor. I tried another music file made exactly the same way and used perfectly within another similar edit, and I have the same problem.

Im sure it's a stupid setting that one of my kids hit on my keyboard!
HELP!!!!!!!!

Thanks!
S.
sherri@tidychaos.c is offline   Reply With Quote
 
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multicam issue: one of the two clips is playing the audio track at a slower speed Matt Editing with EDIUS 5 12-15-2007 08:03 PM
No Audio showing on timeline skier-hughes Editing with EDIUS 18 06-08-2007 11:23 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:44 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.