Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Integrated Production & Playout > GV Edge

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-21-2017, 08:12 AM   #1
Mahdi Hasan Nur
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Bangladesh
Posts: 1
Default TXMAM _ POC failed to connect ip X.X.X.X

Suddenly i'm getting database error please help me asap. when i try to start POC it said "Failed to connect to database with ip "x.x.x.x" and i check main server TXmam it showed bellow massage and i tried also from browser gave me database error.

From command mode :

This database server IS ACTIVE


Statement failed, SQLSTATE = 54000
Implementation limit exceeded
-Transactions count exceeded. Perform backup and restore to make database operab le again
Statement failed, SQLSTATE = 54000
Implementation limit exceeded
-Transactions count exceeded. Perform backup and restore to make database operab le again
Statement failed, SQLSTATE = 54000
Implementation limit exceeded
-Transactions count exceeded. Perform backup and restore to make database operab le again
Statement failed, SQLSTATE = 54000
Implementation limit exceeded
-Transactions count exceeded. Perform backup and restore to make database operab le again
Statement failed, SQLSTATE = 08003
invalid transaction handle (expecting explicit transaction start)

dataserver - v3.95
firebird LI-V2.5.1.26351
assetinboximporter - v2.6
ingest_distri - v3.10
assetjobhandler - v1.11
pt_guard - v1.4
settingd - setd suite v1.20.1
txsettings - v1.10

Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
/dev/sda4 9.2G 5.5G 3.2G 64% /
udev 7.9G 136K 7.9G 1% /dev
/dev/sda2 8.2G 899M 7.3G 11% /var/log
/dev/sda3 383G 79G 304G 21% /publitronic
//X.X.X.X/SGLCache 75T 66T 8.7T 89% /publitronic/flashnet-cache


From Browser Mode

Database error

Error occured. You can retry your action by clicking a button below
Exception information:

Message: Firebird prepare error: Implementation limit exceeded Transactions count exceeded. Perform backup and restore to make database operable again
Stack trace:

#0 /usr/local/apache2/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Firebird->_prepare('select? ...')
#1 /usr/local/apache2/library/Zend/Db/Adapter/Firebird.php(349): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Firebird), 'select? ...')
#2 /usr/local/apache2/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(467): Zend_Db_Adapter_Firebird->prepare('select? ...')
#3 /usr/local/apache2/library/Zend/Db/Adapter/Firebird.php(198): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('select? ...')
#4 /usr/local/apache2/library/Zend/Db/Table/Abstract.php(823): Zend_Db_Adapter_Firebird->describeTable('USERS', NULL)
#5 /usr/local/apache2/library/Zend/Db/Table/Abstract.php(845): Zend_Db_Table_Abstract->_setupMetadata()
#6 /usr/local/apache2/library/Zend/Db/Table/Abstract.php(885): Zend_Db_Table_Abstract->_getCols()
#7 /usr/local/apache2/library/Zend/Db/Table/Abstract.php(969): Zend_Db_Table_Abstract->_setupPrimaryKey()
#8 /usr/local/apache2/application/models/Users.php(37): Zend_Db_Table_Abstract->info('name')
#9 /usr/local/apache2/application/controllers/LoginController.php(46): Application_Model_Users->userAuth('sysdb', 'masterkey')
#10 /usr/local/apache2/library/Zend/Controller/Action.php(513): LoginController->indexAction()
#11 /usr/local/apache2/library/Zend/Controller/Dispatcher/Standard.php(289): Zend_Controller_Action->dispatch('indexAction')
#12 /usr/local/apache2/library/Zend/Controller/Front.php(954): Zend_Controller_Dispatcher_Standard->dispatch(Object(Zend_Controller_Request_Http), Object(Zend_Controller_Response_Http))
#13 /usr/local/apache2/library/Zend/Application/Bootstrap/Bootstrap.php(97): Zend_Controller_Front->dispatch()
#14 /usr/local/apache2/library/Zend/Application.php(366): Zend_Application_Bootstrap_Bootstrap->run()
#15 /usr/local/apache2/htdocs/index.php(27): Zend_Application->run()
#16 {main}

Request Parameters:

array (
'controller' => 'index',
'action' => 'index',
'module' => 'default',
'username' => 'sysdb',
'password' => 'masterkey',
'Login' => 'Login',
)



Please help me if anyone know gow to solve it . Thanks in advance
Mahdi Hasan Nur is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2017, 02:23 PM   #2
GrassValley_SL
Moderator
 
GrassValley_SL's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: SA
Posts: 6,960
Default

Hi there,

Can you please contact our technical support?
They will be better equipped to help you in this case.
__________________
Steve


Please don't send me Private Messages for support. Contact Grass Valley support
GrassValley_SL is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Integrated Production & Playout > GV Edge
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DirectShow (IP camera) recording with sound from other source nath Editing with EDIUS 0 10-05-2015 09:09 PM
How to Connect olav246 Editing with EDIUS 1 09-28-2015 09:14 PM
Using Metadata from TXMAM alex177 GV Edge 1 08-07-2014 04:07 PM
Can't connect with DVR kt1709 Editing with EDIUS 1 08-02-2009 03:26 AM
K2 Connect Andy Editing with EDIUS 2 09-28-2007 05:23 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:32 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.