Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-20-2012, 05:01 AM   #1
GrassValley_PS
Moderator
 
GrassValley_PS's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Cincinnati
Posts: 4,721
Default 6.5 Preview Link

http://www.grassvalley.com/products/...us_6.5_preview

Be sure and check out the pictures (notice the next arrow on the enlarged pics).
GrassValley_PS is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 05:22 AM   #2
SoundFreak_HD
Senior Member
 
SoundFreak_HD's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Netherlands
Posts: 2,381
Default

I usually can see all pic's to enlarge, not this time (using firefox 11) Then again, can't attach a screen grab either in this post !
__________________
Tony D.

EDIUS WG 9.5 / MATROX MXO2 LE / WIN10 Pro WS / LENOVO P71 Workstation laptop / XEON E3-1535M v6 / nVidia QUADRO P3000 6GB / Toshiba M.2 NVMe 512GB / Samsung 860 EVO 4TB / 32GB ECC RAM.

EDIUS WG 8.53
/ HDRX-E1 + HDBX-1000 H / WIN10 Pro / DUAL XEON X5470 / SUPERMICRO X7DWA-N / SUPERMICRO SUPERCHASIS SC745TQ-920B / INTEL 520 SSD 240GB / WD CAVIAR BLACK 4TB (many) / 32GB ECC RAM / GTX 770 4GB / 2x MOTU 896HD.


wavearts / neatvideo / tmpgenc / hitfilm / imaginate
SoundFreak_HD is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 05:36 AM   #3
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 21,923
Default

seems fine here in Firefox
http://www.videoproductions.com.au/e...creenshots.mp4
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Asrock X99 Extreme 6, Intel Core i7 5960X Extreme Haswell-E 8-Core, Corsair Water Cooling, Nvidia Geforce GTX-980, Samsung 860 Pro SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 3 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Fractal Design Arc XL Tower, 32GB DDR4 Ram, Win7 Pro
antonsvideo is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 05:38 AM   #4
GrassValley_PS
Moderator
 
GrassValley_PS's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Cincinnati
Posts: 4,721
Default

Quote:
Originally Posted by SoundFreak_HD View Post
I usually can see all pic's to enlarge, not this time (using firefox 11) Then again, can't attach a screen grab either in this post !
It is the photo on the right side of the screen. Click on it and go from there.
GrassValley_PS is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 06:19 AM   #5
SoundFreak_HD
Senior Member
 
SoundFreak_HD's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Netherlands
Posts: 2,381
Default

Interesting, just fired up IE and I can see ! Firefox still no pic's or forum pics attachments, finish my project first, troubleshoot later. Seems to be inconsistency in the audio meter 'looks', the loudness meter has a separation between L & R, my 'mixer' in 6.07 has not, has that also changed in 6.5 ?
__________________
Tony D.

EDIUS WG 9.5 / MATROX MXO2 LE / WIN10 Pro WS / LENOVO P71 Workstation laptop / XEON E3-1535M v6 / nVidia QUADRO P3000 6GB / Toshiba M.2 NVMe 512GB / Samsung 860 EVO 4TB / 32GB ECC RAM.

EDIUS WG 8.53
/ HDRX-E1 + HDBX-1000 H / WIN10 Pro / DUAL XEON X5470 / SUPERMICRO X7DWA-N / SUPERMICRO SUPERCHASIS SC745TQ-920B / INTEL 520 SSD 240GB / WD CAVIAR BLACK 4TB (many) / 32GB ECC RAM / GTX 770 4GB / 2x MOTU 896HD.


wavearts / neatvideo / tmpgenc / hitfilm / imaginate
SoundFreak_HD is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 07:04 AM   #6
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 21,923
Default

there is no separation between L and R in 6.0 - 6.5

was great in EDIUS 5 and 4 and 3 and 2
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Asrock X99 Extreme 6, Intel Core i7 5960X Extreme Haswell-E 8-Core, Corsair Water Cooling, Nvidia Geforce GTX-980, Samsung 860 Pro SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 3 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Fractal Design Arc XL Tower, 32GB DDR4 Ram, Win7 Pro
antonsvideo is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2012, 04:08 PM   #7
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,748
Default

Quote:
Originally Posted by SoundFreak_HD View Post
Interesting, just fired up IE and I can see ! Firefox still no pic's or forum pics attachments, finish my project first, troubleshoot later.
Sounds like your Firefox is having issues with js/jQuery. Could be something as simple as a reset of FF prefs/cache/etc. Not everyday that something "works ok in IE9 but broken in 'xyz'"

:)
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2012, 12:23 PM   #8
dpalomaki
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 1,874
Default

Works here with Firefox v11 and java 6.0.310.5 plug-ins.
dpalomaki is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where is the 6.05 link? Donk Media Editing with EDIUS 5 09-29-2011 03:19 PM
How to link the Procoder 3 in Edius v.5 VANTRI ProCoder 2 11-17-2009 08:48 AM
procoder link wael ProCoder 1 02-12-2009 02:34 PM
Mystery Clip Link Mike Truly Editing with EDIUS 4 04-18-2008 09:42 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:42 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.