Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-11-2008, 03:44 AM   #1
rayPT
Guest
 
Posts: n/a
Default ADVC110 with Pro Tools 7.4 on XP

Hello there,
I have a PC (dell, 3.ghz dual core, 2gb ram ATI radeon graphics) running Pro tools 7.4 LE and i cant get video out via firewire. The option is there and not greyed out,but when i click it nothing happens.
The canopus works with my mac on pro tools, and it works with Premiere pro on the same pc.
Any ideas to wats goin on?!
Ive been at this for over 12 hours now, pro tools does not seem to want to communicare with 110, even though digidesign recomend this device?!
Ive even done a complete format of pc and still nothing!
Please help!!!
thanks
  Reply With Quote
 
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with ADVC 110 And Pro Tools Shadowboxer ADVC 5 04-10-2009 04:46 PM
Edius v5 and Pro Tools Stereodesign Editing with EDIUS 6 01-14-2009 03:30 PM
Premiere CS4 or Edius swsw1550 Editing with EDIUS 37 10-16-2008 02:36 AM
110 and Pro Tools via firewire mikevarela ADVC 3 02-11-2008 03:11 AM
ADVC110 and Premiere Pro CS3 ktxstv ADVC 10 10-25-2007 11:10 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:03 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.