Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-31-2007, 09:03 PM   #1
nilste
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Oslo
Posts: 9
Default Playing/capuring from Sony HDR-HC3E

By using the SHX-E1 DV input I don't see any picture on the monitor. I can Play, rewind and and so on from Edius, but no picture.
Trying the same thing by using a Generic HDV input, everything is fine.
My display adapter is a Nvidia FX 3500.
What shall I look for to get a monotor picture by using the SHX-E1 DV input?

S

Last edited by nilste; 05-31-2007 at 09:24 PM.
nilste is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 09:12 PM   #2
GrassValley_BH
Demystifier/Analogizer
 
Join Date: Apr 2007
Location: Hillsboro, OR
Posts: 5,785
Default

Generic HDV input is the correct choice for HDV.
GrassValley_BH is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 11:03 PM   #3
comedians
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: UK
Posts: 25
Default

If you are using a DV input you will need to set the HC3E iLink Conv to DV.
__________________
Roger D
comedians is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ADVC-HD50 (two of them) Not Working Properly w/ Sony VTRs/Camcorders used to Capture DaveT ADVC 1 11-24-2008 05:59 AM
Sony Hdr Fx1 gqvideo Editing with EDIUS 1 06-14-2007 08:28 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:12 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.