Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > EDIUS: Compatible Hardware and Accessories

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2019, 01:15 PM   #1
Dina
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Switzerland
Posts: 6
Default Installing Edius on a new PC

I finally bought a new PC. Is there any way I can install Ediius with the settings from the old system. I can't hook them up to each other, so I would need a way to export the settings on to a stick and then import them?
Thanks for any help.
Dina
Dina is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2019, 01:55 AM   #2
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 21,803
Default

save the profile from old PC to a USB and then import it to new one, this will transfer all your toolbar button settings, user settings, system settings and keyboard shortcuts

if you have any export presets, save them to USB and then import to new
if you have any capture device presets, save them to USB and then import to new
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Asrock X99 Extreme 6, Intel Core i7 5960X Extreme Haswell-E 8-Core, Corsair Water Cooling, Nvidia Geforce GTX-980, Samsung 860 Pro SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 3 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Fractal Design Arc XL Tower, 32GB DDR4 Ram, Win7 Pro
antonsvideo is online now   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > EDIUS: Compatible Hardware and Accessories
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
installing edius on 2 PC rackaouy Editing with EDIUS 1 08-01-2018 04:52 PM
installing intensity pro 4k after installing edius 9 noafilm EDIUS: Compatible Hardware and Accessories 8 11-30-2017 01:26 PM
Installing Edius 7 matlock Editing with EDIUS 17 08-10-2015 01:05 PM
Installing Edius 8 owens Editing with EDIUS 1 07-04-2015 02:05 PM
Installing PC 1.5 on a machine that already has PC3.05 Imagine Video ProCoder 4 05-12-2008 12:00 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:23 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.