Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ProCoder

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-20-2007, 04:53 AM   #1
Pav^
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Australia
Posts: 3
Default Procoder 2.01.30.0 crashes when source file selected.

I have several installations of Procoder 2.01.30.0 all of whichcrash when source file selected via the "ADD" button. If however I drag and drop the same file from a normal windows folder to the "source list" it functions AOK.
any ideas?
Thanks
Pav^
Pav^ is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2007, 08:55 AM   #2
STORMDAVE
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: United States
Posts: 2,812
Default

I think the latest is 2.02....try getting the latest patch.
STORMDAVE is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ProCoder
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Convert mkv file to dvd with Procoder 3 asouza1967 ProCoder 4 11-20-2008 06:31 PM
RealVideo Source in Procoder 3. mattstan ProCoder 2 08-04-2008 03:13 PM
No Data in AC3 File Bob Nilsen ProCoder 6 03-05-2008 01:47 AM
Time limit(Trimming) on procoder File Project onaikul ProCoder 0 08-06-2007 04:58 PM
ProCoder 3 Product miniFAQ (updated 2008/02/25) GrassValley_KH ProCoder 0 05-12-2007 12:57 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:55 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.