Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2010, 01:36 PM   #1
John Lewis
Senior Member
 
John Lewis's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Isle of Anglesey, North Wales UK
Posts: 2,885
Default E6 and Blue Rolling Shutter Filter

Just trying out everything one by one so i added rolling filter and as it stutters and produces red line i set up in/out point on the clip, tried render in/out red and render all areas upon completion of render, red line is gone but on playback it comes back again. Can anyone else produce this
__________________
System Asus WS Z390 Pro MB, CPU i9 9900K, 32gb 3000mhz Ram, EVGA GTX1070TI, BM IP4K
Plugins Vistitle 2.8, TP6, NB TFX5
Monitors Samsung 32inch tv as main 1 LG M2350D,1 D2343 1 DM2350D as output to (3D) IP4K, PXW X70
John Lewis is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2010, 01:47 PM   #2
John Lewis
Senior Member
 
John Lewis's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Isle of Anglesey, North Wales UK
Posts: 2,885
Default

Render and add to timeline does work
__________________
System Asus WS Z390 Pro MB, CPU i9 9900K, 32gb 3000mhz Ram, EVGA GTX1070TI, BM IP4K
Plugins Vistitle 2.8, TP6, NB TFX5
Monitors Samsung 32inch tv as main 1 LG M2350D,1 D2343 1 DM2350D as output to (3D) IP4K, PXW X70
John Lewis is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2010, 04:26 PM   #3
Geoff
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Reading,UK
Posts: 161
Default

It doesn't work for me. I still get flickering and horizontal lines overlaying the rendered image.
Geoff is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2010, 05:05 PM   #4
John Lewis
Senior Member
 
John Lewis's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Isle of Anglesey, North Wales UK
Posts: 2,885
Default

Tried some of the other filters and they render as normal ie play after rendering but this one is only ok after render timeline.
Does the red line re appear after starting playback
__________________
System Asus WS Z390 Pro MB, CPU i9 9900K, 32gb 3000mhz Ram, EVGA GTX1070TI, BM IP4K
Plugins Vistitle 2.8, TP6, NB TFX5
Monitors Samsung 32inch tv as main 1 LG M2350D,1 D2343 1 DM2350D as output to (3D) IP4K, PXW X70
John Lewis is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2010, 10:50 AM   #5
John Lewis
Senior Member
 
John Lewis's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Isle of Anglesey, North Wales UK
Posts: 2,885
Default

anyone else tried it ?
PS its on a new install only E6 and Win7 on it
__________________
System Asus WS Z390 Pro MB, CPU i9 9900K, 32gb 3000mhz Ram, EVGA GTX1070TI, BM IP4K
Plugins Vistitle 2.8, TP6, NB TFX5
Monitors Samsung 32inch tv as main 1 LG M2350D,1 D2343 1 DM2350D as output to (3D) IP4K, PXW X70
John Lewis is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2010, 10:55 AM   #6
Geoff
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Reading,UK
Posts: 161
Default

Playing back after rendering and adding to timeline does not result in a red line when playing back, just the normal orange line. This applies to all Newblue filters, quite unuseable.
Geoff is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2010, 03:50 PM   #7
John Lewis
Senior Member
 
John Lewis's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Isle of Anglesey, North Wales UK
Posts: 2,885
Default

render to timeline is the only rendering option that works with this filter
__________________
System Asus WS Z390 Pro MB, CPU i9 9900K, 32gb 3000mhz Ram, EVGA GTX1070TI, BM IP4K
Plugins Vistitle 2.8, TP6, NB TFX5
Monitors Samsung 32inch tv as main 1 LG M2350D,1 D2343 1 DM2350D as output to (3D) IP4K, PXW X70
John Lewis is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2010, 04:08 PM   #8
Geoff
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Reading,UK
Posts: 161
Default

Unfortunately this is not the case with my problem. The rendered and added to timeline clip still shows intermitant horizontal lines and white flashes!
Does anyone else have a similar problem?
Geoff is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2010, 05:09 PM   #9
John Lewis
Senior Member
 
John Lewis's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Isle of Anglesey, North Wales UK
Posts: 2,885
Default

What spec processor are you running
__________________
System Asus WS Z390 Pro MB, CPU i9 9900K, 32gb 3000mhz Ram, EVGA GTX1070TI, BM IP4K
Plugins Vistitle 2.8, TP6, NB TFX5
Monitors Samsung 32inch tv as main 1 LG M2350D,1 D2343 1 DM2350D as output to (3D) IP4K, PXW X70
John Lewis is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Blue filters in E6 Geoff Editing with EDIUS 2 11-03-2010 11:55 PM
I'd like to create some diaphragm shutter effects Ulisse Editing with EDIUS 1 07-09-2010 06:16 PM
Is there a fix for CMOS rolling shutter issue GuyS Editing with EDIUS 8 09-19-2009 10:43 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:00 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.