Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-05-2007, 05:15 PM   #1
yuda
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: los angeles
Posts: 28
Default Error message

I just bought Edius 4 and it was working fine. After moving my computer to a different location I'm getting the following error:
"Edius exe has encountered a problem and must be closed"
AppName: edius.exe
ModVer: 5.1.2600.3119
AppVer: 4.50.0.46
Offset:00219be
ModName: kernel32.dll

I uninstalled and installed Edius 4 but still getting the same message
I need help.
yuda is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2007, 06:14 PM   #2
Rusty
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Sacramento, CA
Posts: 3,399
Default

Are you usng Canopus or OCHI hardware? Check card insertion.

Any issues in the Device Manager?

Sound card working properly?

RAM seated properly?

Rusty
__________________
Rusty Rogers | Films
>TYAN S7025 - 32GB RAM, 2 x Xeon X5690's, 4 x 10k video HD's, Win10 x64, BM DecklinkHD, nVidia TITAN, 12TB DroboPro w/iSCISI connection
>RAZER BLADE - QHD+ - 16GB RAM, i7-6700HQ Quad, 512GB SSD, Win10 x64, GeForce GTX 1060 6GB

An inglorious peace is better than a dishonorable war.
Twain - "Glances at History" 1906
Rusty is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 06:38 AM   #3
GrassValley_MD
Mike Downey... The Jollymon
 
GrassValley_MD's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Lehi, Ut
Posts: 968
Default

RAM is what I was going to ask about also. You could have knocked something loose without much effort.


Mike
GrassValley_MD is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2007, 09:57 AM   #4
yuda
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: los angeles
Posts: 28
Default Error message

I have 2 gb ram and check all cards. Now I have the same problem with another computer. When I reinstall Edius the problem dissapear and it works fine until I close and start Edius again. I called GV and an engineer spent 15 minutes with me on the phone and couldn't figure it out. He said that he never heard about this error. He said he will research it and call me back. That was four days ago. I'm still waiting. The dealer that sold me the computer spend few hours to figure it out with no luck. He reinstalled almost every program. Any ideas?
yuda is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:24 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.