Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-23-2008, 04:32 PM   #1
Imagine Video
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: UK
Posts: 467
Default Intensity - pro I/O card will it work with EDIUS

Trawling about I came across this I/O card and wondered if EDIUS will work with it.
What functionality is to be had with it?



http://www.onevideo.co.uk/intensity-pro-p-668.html


Cath
__________________
Asus P5K64WS, Intel Core 2 Quad QX6850 Extreme CPU, Saphire HD 3850 512mb graphics, WDraptor160 OS, Highpoint Rocket raid 2310 4 x 500gig Seagate sata 2 se drives in raid 0, NXe and Edius 5.51 Imaginate 2.
Procoder 3.06 and various Prodad add-ons
Imagine Video is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2008, 04:56 PM   #2
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,748
Default

EDIUS doesn't support this board. However, files captured with the board can be used within EDIUS projects.
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Edius 5 & TM Pro from edius 4.0 Scotsman Editing with EDIUS 14 01-04-2009 12:10 AM
(ASK) Edius VS Final card Pro winato_salim Editing with EDIUS 11 03-26-2008 05:56 AM
problem with Edius DVX and edius pro 3.6. bahar Editing with EDIUS 1 01-03-2008 04:25 PM
Edius NX, Edius 4 and Xplode Pro, problems, help! Ulisse Editing with EDIUS 10 05-11-2007 06:47 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:45 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.