Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-13-2013, 07:30 AM   #1
LS2013
Junior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: HK
Posts: 1
Default ADVC-100 iMovie 10.0 Black and White only

Here are my setup:

ADVC-100
iMac 2011
iMovie 10.0
Sony Handycam PC110

Since the 1394 on PC110 was broken, I used s-video cable or video RCA cable.

When I used s-video, the video in iMovie was black and white.

When I used a RCA cable, there was no video displayed.

I tested both setting via ADVC-100 in my TV, the video & sound were perfect.

I previously used these settings in my very old iMac (osx 10.4), the video appeared normally in iMovie.

Any solution?
LS2013 is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ADVC-100 to iMovie video capture does not work hoogie66 ADVC 3 01-27-2013 06:15 AM
ADVC 100 problem not capturing VHS signal or showing preview in iMovie 09 sfrost2004 ADVC 6 05-19-2011 02:08 AM
ADVC-50 captures black and white ttatcs ADVC 8 01-28-2011 09:33 PM
ADVC-100 with OSX10.6.3 and Imovie 9 taronger ADVC 3 08-14-2010 03:28 AM
ADVC 300 in black&white grspider ADVC 3 11-05-2008 10:29 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:23 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.