Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Integrated Production & Playout > GV Edge

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2014, 04:50 PM   #1
Jimbo
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Guildford
Posts: 30
Default importing/replacing assets into a project

Hi,
I'm have trouble importing a revised version of animations/stills (probably other types of asset as well, although I haven't noted all of them).

When trying to replace an existing item, I receive an error message and a further message to say no assets have been imported.

My workaround is to close the project, and re-open it, and then try again, which seems to work.

Is this possible to explain where I'm going wrong, or is there a fix in a later version? (we have 1.6.5 here, but as yet we have not had time to test it out)

this problem occurs with our Composer version 1.6.1.

Cheers
Jimbo is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2014, 06:39 AM   #2
GrassValley_RV
Grass Valley
 
Join Date: Jul 2012
Location: Apeldoorn, Netherlands
Posts: 41
Default

Hi Jimbo,

Are you using the windows version of Channel Composer?

Roy
GrassValley_RV is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2014, 09:54 AM   #3
Jimbo
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Guildford
Posts: 30
Default

Yes.
I think I'm finding the issue if the asset is in use in a template. Removing the .ani or .tga from said template, by selecting another .ani or .tga, and the error doesn't seem to be raised....
Jimbo is offline   Reply With Quote
Old 05-23-2014, 11:18 AM   #4
GrassValley_RV
Grass Valley
 
Join Date: Jul 2012
Location: Apeldoorn, Netherlands
Posts: 41
Default

Hi Jimbo,

Yes, this is a known issue present only on windows. Windows does not allow you to modify a file (which includes deleting and renaming) that is currently in use. We're still looking at possible solutions here...

A quick workaround: select a template that does not contain an object that uses the asset, enter and exit Try-out Mode (this releases the lock on the asset file) and then delete the asset.

Roy
GrassValley_RV is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2016, 05:43 AM   #5
ductuan
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Viet Nam
Posts: 5
Default

Sorry because place msg!
Pls help me, about import field in Channel Composer:
I want change [extrexf]pop (type Name) by [x]pop.
Mean, i want type ID, so what is [x].

Thanks very much!!!
ductuan is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Integrated Production & Playout > GV Edge
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to re-link a large group of assets back to project? LittleMaster Editing with EDIUS 1 04-09-2014 07:17 PM
importing clips from another project Rast537 Editing with EDIUS 5 04-06-2012 10:23 PM
importing aaf project from Avid johannesj Editing with EDIUS 1 01-12-2011 04:29 PM
Importing a sequence into a project cinnabull Editing with EDIUS 3 09-08-2010 12:12 PM
importing aaf project from Avid johannesj Editing with EDIUS 0 05-22-2008 11:28 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:34 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.