Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > MYNC

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2018, 01:04 PM   #1
vortigern
Senior Member
 
vortigern's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: london
Posts: 617
Default External monitor

According to the DVC tutorial you can switch Mync to an external monitor. In my Mync I see no external monitor under setings. My external monitor is connected through a Blackmagic card hdmi cable. I t works in Edius 8.3.
__________________
E8.5 Workgroup ,Intensity Pro capture Nvidia 650 TI LG 3D Monitor HDMI Win 10 PRO 64 Bit.Vistitle 2.6, Robuskey. ASUS Z370 I7 8700 16 GB Hyper X black RAM 250GB 960 EVO. 2 ITB Disks
vortigern is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 06:27 AM   #2
Bluetongue
Senior Member
 
Bluetongue's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Adelaide South Australia
Posts: 2,187
Default

No all I can get is for it to play on my second screen or change to the main
And I have a SPARK card, so may be it is not available
Barry
__________________
Win 10HP, EDIUS WG9.21, HD Spark, Boris RED 5, VMW6, Authorworks 6, Bluff Titler, VisTitler 2.8, NEAT 3/4, Mercalli 2/4, Vitascene, Izotope RX6 Plugin, NewBlue, Trend Micro AV
GB GA-X58A-UD3R MB, i7 990X@4G, 12G 1600mhz Mem, Samsung EVO-250G SSD, 3x2T RAID, GTX 970W OC, 2x24 inch LG Monitors
Canon XH-A1/ Canon HF-G30, GoPro Hero3 Black, Edit @1920 50p HQ preset

https://vimeo.com/user2157719/videos
Laptop ASUS G752VT-GC060T Win 10HP, Edius WG8.53 Samsung M2 SSD 256G+1Tb HD,
Bluetongue is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 08:57 AM   #3
David Clarke
Senior Member
 
David Clarke's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Uk
Posts: 2,421
Default

You can switch Mync to a second computer screen, assuming you have two connected. You can't get it tp use Blackmagic or other hardware.
__________________
EDIUS silver certified trainer.
Main edit laptop: DVC Kaby Lake desktop processor laptop, 32GB RAM, 3.5Ghz i5 desktop processor, nVidia 1060, Windows 10.
Desktop: 3.7Ghz Coffee Lake processor, 32GB RAM, ATI 7800 GPU, Windows 10.
Desktop: 2Ghz 12 core Xeon processor, 32GB RAM, nVidia 1060, BM Intensity Pro, Windows 10
David Clarke is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2018, 10:08 AM   #4
vortigern
Senior Member
 
vortigern's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: london
Posts: 617
Default

Quote:
Originally Posted by David Clarke View Post
You can switch Mync to a second computer screen, assuming you have two connected. You can't get it tp use Blackmagic or other hardware.
Thanks Dave
__________________
E8.5 Workgroup ,Intensity Pro capture Nvidia 650 TI LG 3D Monitor HDMI Win 10 PRO 64 Bit.Vistitle 2.6, Robuskey. ASUS Z370 I7 8700 16 GB Hyper X black RAM 250GB 960 EVO. 2 ITB Disks
vortigern is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2018, 04:32 PM   #5
vortigern
Senior Member
 
vortigern's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: london
Posts: 617
Default

It was a connection setting that I had wrong and now I have a dialogue box that lets mw select a second monitor in Mync. The output however is out of focus and washed out and smeary on my second monitor. Using it through the black magic intensity pro card via HDMI gives perfect resolution in Edius
__________________
E8.5 Workgroup ,Intensity Pro capture Nvidia 650 TI LG 3D Monitor HDMI Win 10 PRO 64 Bit.Vistitle 2.6, Robuskey. ASUS Z370 I7 8700 16 GB Hyper X black RAM 250GB 960 EVO. 2 ITB Disks
vortigern is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2018, 05:01 PM   #6
vortigern
Senior Member
 
vortigern's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: london
Posts: 617
Default

After a bit of RTFM all is well.
__________________
E8.5 Workgroup ,Intensity Pro capture Nvidia 650 TI LG 3D Monitor HDMI Win 10 PRO 64 Bit.Vistitle 2.6, Robuskey. ASUS Z370 I7 8700 16 GB Hyper X black RAM 250GB 960 EVO. 2 ITB Disks
vortigern is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > MYNC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
External Monitor overlay virgil21 Editing with EDIUS 11 04-14-2018 12:52 AM
Timecode in External Monitor ray1509 Editing with EDIUS 9 04-21-2010 02:46 PM
external HDMI monitor freds Editing with EDIUS 4 02-16-2010 12:14 PM
Viewing external Monitor LWGray Editing with EDIUS 7 10-03-2007 04:46 AM
lost external monitor dlucas Editing with EDIUS 0 08-12-2007 04:10 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:31 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.