Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2009, 02:05 AM   #1
MinMinc.
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Gilbert Arizona
Posts: 149
Default Service pack Question

I'm attempting to install CS4, First CD is warning me that it needs service pack 3, I currently am at 2...will upgrading affecting in my Edius 4.5 system etc....ps will be using after effects and photoshop mostly. Gary
MinMinc. is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2009, 02:38 AM   #2
THoff
Senior Member
 
THoff's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: California, USA
Posts: 2,572
Default

Edius has no problem with SP3.

My recommendation would be to make an image backup of your system before installing SP3. I've never had a problem with any of the systems that I installed SP3 on, but it is the prudent thing to do.
THoff is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A tough Question Xylikiticatacoltyx Editing with EDIUS 48 01-26-2009 08:24 PM
One more service pack question...???? MinMinc. Editing with EDIUS 10 01-14-2009 02:20 AM
Service Pack 3 - install or no...? leethomas Editing with EDIUS 4 09-15-2008 02:55 AM
AVCHD workflow question with E5 and new hardware zb21 Editing with EDIUS 1 09-13-2008 10:34 PM
Same old TMP pro question tdtinker Editing with EDIUS 4 10-31-2007 06:57 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:01 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.