Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-11-2008, 05:59 PM   #1
kkbird
Guest
 
Posts: n/a
Default Mac OS X 10.5.4 and picture controller will not mount

I just purchased my first Mac computer and was installing picture controller for my ADVC-300. It downloads fine and when I try to install, it tells me "PCtrl300.dmg no mountable file systems" I have searched and search the internet for a solution and no luck.

I did already make sure the file was to be opened by DiskImageMounter and Repaired Disk Permissions.

Any suggestions?
  Reply With Quote
Old 07-11-2008, 07:08 PM   #2
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,748
Default

Not sure what could be going on - I just downloaded the file in question to my crusty old G3 Powermac here running Panther, and it mounted without any issue.

What filesize does CMD+I report for the DMG file?
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 07:15 PM   #3
kkbird
Guest
 
Posts: n/a
Default

It's 340 KB
  Reply With Quote
Old 07-11-2008, 07:23 PM   #4
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,748
Default

Hmm, that's correct. I'm wondering if the DMG has some incompatibility with Leopard.

Did you try the CD that comes with the unit? I believe it is a hybrid disc..
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 07:28 PM   #5
kkbird
Guest
 
Posts: n/a
Default

no, unfortunately I have misplaced my install cd's during our last move.
  Reply With Quote
Old 07-11-2008, 07:50 PM   #6
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,748
Default

Try this then. It might work..
Attached Files
File Type: zip PCtrl300_Mac.zip (215.9 KB, 3 views)
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 07:53 PM   #7
kkbird
Guest
 
Posts: n/a
Default

That Worked Flawlessly!! Thanks so much for your time and effort!!
  Reply With Quote
Old 07-22-2010, 11:36 PM   #8
anthony11
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Seattle
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by GrassValley_KH View Post
Try this then. It might work..
I can't find my media but the above attachment link doesn't work :(
anthony11 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2010, 02:09 AM   #9
kbosward
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 318
Default

You can download Picture Controller and the User Guide for the ADVC-300 from here:
http://www.grassvalley.com/support/d...cts?product=76
but you must first create an account and register your device if you haven't already done so.

Ken.
kbosward is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Will Picture Controller 300 software be Vista ready? videoroy ADVC 23 11-15-2013 09:54 PM
Picture Controller Application for ADVC-300 visual.eyes ADVC 17 07-21-2011 02:15 AM
Turn picture controller settings off to get best conversion? mason ADVC 1 09-26-2008 03:49 AM
ADVC Picture Controller interface horse ADVC 2 08-25-2008 11:59 AM
Picture Controller Preview gemmtn ADVC 3 05-24-2007 03:58 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:59 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.