Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-28-2008, 02:40 PM   #1
probert
Guest
 
Posts: n/a
Default ADVC110 - iMovie (OSX Leopard) import problem

Hi all,
I am new to this forum and to Canopus and hope that someone here can help me.
I have the ADVC110 connected to my iMac with OS X Leopard and iMovie 08. I am trying to import analog video from an old Sony Hi8 camera. The image looks fine on the camera's screen, but it seems to be off track when I import it. It is black and white and distorted. I cannot influence the tracking on the camera to see if that may help and I triple-checked the switch settings.
All suggestions are welcome. Many thanks
Paul Robert
  Reply With Quote
 
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Still Edius 5 - Sanyo Xacti H.264 file import problem Mokusmisi Editing with EDIUS 14 08-13-2009 12:50 AM
Problem importing ADVC110 into iMovie secret25 ADVC 9 02-27-2009 07:05 AM
problem with import swf Javad_Ed Editing with EDIUS 1 09-04-2008 11:34 PM
ADVC110 Audio Problem Darin ADVC 2 02-15-2008 12:21 AM
need help using ADVC110 with iMovie Guillaume34 ADVC 2 11-18-2007 11:03 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:06 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.