Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-06-2015, 05:23 PM   #1
moostmartijn
Junior Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Emmen, The Netherlands
Posts: 1
Default ADVC 100 with OS X Yosemite 10.10.5

Hi,

A few days ago I bought a second hand Canopus ADVC 100. I tried to make it all work but it doesn't...

I used multiple applications like Premiere Pro CS6 and VideoGlide Capture, but both of them show me a black screen only when I'm trying to capture from the Canopus.

When I hook my camcorder to the TV it shows the video's from the camcorder without any problems at all.

Am I missing something here? Do I need some external drivers? Do I need to downgrade my OS X?

I've tried it on my iMac from 2011 and Macbook Pro late 2011, and they both give me the same black screen...

Is there anyone with a solution, so I can digitalize my 8mm tapes?


Thanks in advance!
moostmartijn is offline   Reply With Quote
 
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ADVC-100 iMovie 10.0 Black and White only LS2013 ADVC 0 11-13-2013 08:30 AM
ADVC-110 audio not seen OS 10.8 digital_m3 ADVC 1 06-07-2013 11:13 PM
Mac OS X 10.5.4 and picture controller will not mount kkbird ADVC 8 07-23-2010 02:09 AM
Mac OS X 10.5 (Leopard) Compatibility Thread GrassValley_KH ADVC 8 01-28-2009 03:24 PM
advc-110 -MAC OS 10.4 ronscon ADVC 1 12-28-2007 10:14 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:27 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.