Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2012, 07:43 PM   #1
Shakeel
Member
 
Shakeel's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 64
Default Can someone please explain reason of this Error….




Error : "Not enough Storage is available to process this command"

Does anybody experienced this error before ?

OS : Windows 7 Ultimate 32 Bit
Edius Ver : 5.50
Cpu : Core i5 – 2400
Main Board : Intel DH67BL
RAM : Kingston 4 GB
Graphics : 1 GB ATI Radeon 5450
HDD : Seagate 1 TB Barracuda

Thanks in Advance
Shakeel is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 07:47 PM   #2
Jerry
Senior Member
 
Jerry's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Orange City, FL
Posts: 11,551
Default

Where is the project folder residing?
What drive? List your hard drives and sizes
with percent full.
__________________
Jerry
Six Gill DV
www.sgdvtutorials.com
If you own the Tutorials and you need help, PM me.

Vistitle YouTube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf

Main System: Azrock Z97 Extreme 6, 4790K@4.7Ghz, 32gb ram, Corsair H110, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, HD Spark, Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Hanns-G 28 monitors, CC 2019, GTX 1080ti SC Black.
Both systems on Gigabit network
Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, 980x@3.74, Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.
Jerry is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 08:43 PM   #3
Shakeel
Member
 
Shakeel's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: India
Posts: 64
Default




Jerry,

All my Project folders & Footages on drive D:, Out of 781 GB 87.7 GB is free on drive D:, I even defragged drive D:
Shakeel is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 08:56 PM   #4
Harro
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Geelong, Victoria/Australia
Posts: 758
Default

Drive D seems rather full, it's over 70%. Get another drive and reduce the load on drive D.
__________________
i7 3930K, Win 10 pro 64 Bit.
RAM 32 GB.
ASUS P9X79-Deluxe.
PS Thermaltake 1kW.
Graphics Gigabyte GT680 OC.
OS:Intel 535 SSD 480 GB, Data: two 2TB WD Cavier Black, RAID 0.
Cameras: Sony EX1, AX100, x1000v, A7R2, DJI Mavic 2 Pro
SW: Edius v8.53 WG, Vegas 17 Pro, CS6, Resolve Studio 15, Hitfilm 2017, Sound Forge 13, SpectraLayers Pro v2.1, Neat Video v5, Vistitle 2.8.5 TMPEnc VMWorks 7, Auth. Works 6, MochaPro v4.1, PluralEyes 2.1.0, Robuskey, DVD Architect 7, 3D LUT Creator.
Harro is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 10:45 PM   #5
Rusty
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Sacramento, CA
Posts: 3,399
Default

This is only a 4 min. project and we're looking at an "open" dialog box.
Strange indeed!
Is Windows using the D drive for pagefile operations?
I've worked with drives with way less available space!
__________________
Rusty Rogers | Films
>TYAN S7025 - 32GB RAM, 2 x Xeon X5690's, 4 x 10k video HD's, Win10 x64, BM DecklinkHD, nVidia TITAN, 12TB DroboPro w/iSCISI connection
>RAZER BLADE - QHD+ - 16GB RAM, i7-6700HQ Quad, 512GB SSD, Win10 x64, GeForce GTX 1060 6GB

An inglorious peace is better than a dishonorable war.
Twain - "Glances at History" 1906
Rusty is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 11:09 PM   #6
Jerry
Senior Member
 
Jerry's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Orange City, FL
Posts: 11,551
Default

Page file is a good possibility.
__________________
Jerry
Six Gill DV
www.sgdvtutorials.com
If you own the Tutorials and you need help, PM me.

Vistitle YouTube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf

Main System: Azrock Z97 Extreme 6, 4790K@4.7Ghz, 32gb ram, Corsair H110, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, HD Spark, Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Hanns-G 28 monitors, CC 2019, GTX 1080ti SC Black.
Both systems on Gigabit network
Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, 980x@3.74, Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.
Jerry is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 12:38 AM   #7
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 21,923
Default

your screenshot is poor quality, possibly destroyed by the compression engine of this forum, try and use png in the future

after zooming in to your screenshot, I can see that you are trying to open an EDIUS waveform cache file, that is certainly a no no
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Asrock X99 Extreme 6, Intel Core i7 5960X Extreme Haswell-E 8-Core, Corsair Water Cooling, Nvidia Geforce GTX-980, Samsung 860 Pro SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 3 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Fractal Design Arc XL Tower, 32GB DDR4 Ram, Win7 Pro
antonsvideo is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 01:05 AM   #8
SoundFreak_HD
Senior Member
 
SoundFreak_HD's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Netherlands
Posts: 2,381
Default

Quote:
Originally Posted by antonsvideo View Post
your screenshot is poor quality, possibly destroyed by the compression engine of this forum, try and use png in the future

after zooming in to your screenshot, I can see that you are trying to open an EDIUS waveform cache file, that is certainly a no no
Would nice to have those extra 'working' files to be either in a seperate folder or to be hidden & leached.
Power users know how to find hidden files and the users who don't know how to do that have no use to even see the files.
__________________
Tony D.

EDIUS WG 9.5 / MATROX MXO2 LE / WIN10 Pro WS / LENOVO P71 Workstation laptop / XEON E3-1535M v6 / nVidia QUADRO P3000 6GB / Toshiba M.2 NVMe 512GB / Samsung 860 EVO 4TB / 32GB ECC RAM.

EDIUS WG 8.53
/ HDRX-E1 + HDBX-1000 H / WIN10 Pro / DUAL XEON X5470 / SUPERMICRO X7DWA-N / SUPERMICRO SUPERCHASIS SC745TQ-920B / INTEL 520 SSD 240GB / WD CAVIAR BLACK 4TB (many) / 32GB ECC RAM / GTX 770 4GB / 2x MOTU 896HD.


wavearts / neatvideo / tmpgenc / hitfilm / imaginate
SoundFreak_HD is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 02:37 AM   #9
Rusty
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Sacramento, CA
Posts: 3,399
Default

Quote:
Originally Posted by antonsvideo View Post
your screenshot is poor quality, possibly destroyed by the compression engine of this forum, try and use png in the future

after zooming in to your screenshot, I can see that you are trying to open an EDIUS waveform cache file, that is certainly a no no
The screenshot appears to be opening an ezp/ews project file.
__________________
Rusty Rogers | Films
>TYAN S7025 - 32GB RAM, 2 x Xeon X5690's, 4 x 10k video HD's, Win10 x64, BM DecklinkHD, nVidia TITAN, 12TB DroboPro w/iSCISI connection
>RAZER BLADE - QHD+ - 16GB RAM, i7-6700HQ Quad, 512GB SSD, Win10 x64, GeForce GTX 1060 6GB

An inglorious peace is better than a dishonorable war.
Twain - "Glances at History" 1906
Rusty is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 02:56 AM   #10
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 21,923
Default

Quote:
Originally Posted by Rusty View Post
The screenshot appears to be opening an ezp/ews project file.
yes, after zooming in further, I can see that now

all we need to know now from the OP what he was trying to do when the error happened
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Asrock X99 Extreme 6, Intel Core i7 5960X Extreme Haswell-E 8-Core, Corsair Water Cooling, Nvidia Geforce GTX-980, Samsung 860 Pro SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 3 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Fractal Design Arc XL Tower, 32GB DDR4 Ram, Win7 Pro
antonsvideo is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sometimes I cant apply transition for no reason nitrococuk Editing with EDIUS 16 05-23-2010 06:31 AM
Any reason to upgrade to 5.5 tdtinker Editing with EDIUS 4 04-11-2010 02:54 PM
What is the reason for this error? Sean ProCoder 6 04-09-2009 12:04 PM
Best reason to keep your NX card shueardm Editing with EDIUS 4 09-12-2008 03:11 PM
Can someone explain... Rusty Editing with EDIUS 3 07-26-2007 11:27 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:23 AM.


Copyright © 2014 Belden Inc. All rights reserved.