Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2013, 01:53 PM   #1
hvx_germanboy
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Berlin, Germany
Posts: 196
Unhappy Missing Effect

I've been trying to find a solution for this in the forum, no luck so far:

Here is the issue:
I am missing several effects, when going to the palette.
I remember I must have deletet some of them from the list, which hopefully didn't delete those effects from my HDD.

I think to understand that this could be relatetd to the PROFILE I am using, fowllowing up some other posts with responds from Anton and others.
But in my case there is only 1 profile, the customized one I use.

When I am trying to reset my effects throught the effect bin or chose RETURN TO DEFAULT nothing really brings back those missing effects.
(I am looking for the MASK effect in this case, which should be found under VIDEO EFFECTS)

I hope to find a quick solution to this,
I do think updating to Edius 6.55 wouldn't help, as it will keep my profile, correct?

I also tried IMPORTing effects, but I can't find more then the ones in the PRESET-folder of Edius 6.5 under Program files.
__________________
Edius 6.52
Windows 7-64bit
8GB RAM
Intel Core I5, M450@2,40GHz
hvx_germanboy is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2013, 01:56 PM   #2
hvx_germanboy
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Berlin, Germany
Posts: 196
Default

Oooops--do I feel stupid today?
Maybe a bit..I will keep this post for others being lost:

After resetting the effect palette via "RETURN TO DEFAULT" it wouldn't change something in the main row of VIDEO FILTERS, but indeed on the right hand side, I do find the mask-effect and a lot of more folders I've been missing before..so thanks to..me!
__________________
Edius 6.52
Windows 7-64bit
8GB RAM
Intel Core I5, M450@2,40GHz
hvx_germanboy is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2013, 02:00 PM   #3
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 22,066
Default

Mask should be in the video filter section, between Loop Slide and Matrix
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Asrock X99 Extreme 6, Intel Core i7 5960X Extreme Haswell-E 8-Core, Corsair Water Cooling, Nvidia Geforce GTX-980, Samsung 860 Pro SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 3 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Fractal Design Arc XL Tower, 32GB DDR4 Ram, Win7 Pro
antonsvideo is online now   Reply With Quote
Old 12-10-2013, 03:32 PM   #4
hvx_germanboy
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Berlin, Germany
Posts: 196
Default

Got it, as described above Anton..!

I wonder how many twin-brother you must have, I call you the "busy bee" now!
Thank's as always..!
__________________
Edius 6.52
Windows 7-64bit
8GB RAM
Intel Core I5, M450@2,40GHz
hvx_germanboy is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem when mixing keying effect and mask effect eltiburon70 Editing with EDIUS 1 10-10-2013 01:15 PM
Missing an effect on 6.51 dreaux Editing with EDIUS 2 09-20-2013 07:33 PM
Effect Palette missing Edius 4.61 Video1 Editing with EDIUS 6 09-23-2012 12:15 AM
Plug in for effect missing, this is not the problem harveylexton Editing with EDIUS 2 04-21-2010 12:53 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:32 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.