Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-02-2007, 04:36 PM   #1
sneed
Guest
 
Posts: n/a
Default Why Does Xplode Render Slow in New Computer?

I use DVStorm2 and Premiere 6.5.
My old computer renders a 2 second Xplode Pro Ball Bounce in 8 seconds and it is perfect.
My new computer renders it in 23 seconds and the picture shifts & blurs a bit during the transition.
Old Computer: Athlon 1800, 1.53GHz, 640 MB RAM, with a Metrox Millenium G550 Video Card.
New Computer: Athlon 64x2 Dual Processor 3800+, 2GHz, 3 GB RAM. I have tried each of these cards with the same results:
Radeon X800
Matrox P650
ATI X1950GT
Quadro
Nvidea 7300 (NG)
NVidia 7600 (NG)
The old computer took a DMA video card. The new computer takes a PCIe video card.
Also, in the Xplode Global Config, I have to use generic settings as the ones for the installed card either don't show up, or result in badly colorized video.
  Reply With Quote
 
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
workflow on slow computer with HD vonkuttenberg Editing with EDIUS 2 11-09-2008 11:24 PM
Missing Xplode Effects in Edius 2.5 chuckstar Editing with EDIUS 12 07-10-2008 09:12 AM
No render options for Xplode FJTL Editing with EDIUS 7 03-03-2008 07:39 PM
XPlode Pro 4.51 Larry Bantle Editing with EDIUS 2 11-12-2007 03:05 AM
Old Movie/Film & Vitascene Rusty Editing with EDIUS 40 10-11-2007 01:57 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:28 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.