Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ProCoder

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-28-2007, 11:12 AM   #1
Imagine Video
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: UK
Posts: 467
Default procoder 3 upgrade user presets folder does not appera on my pc

I would like to make use of the USER PRESETS provided By Mark :-) Thanks!

But I cant find the user presets folder for PC3 on my XP PRO system

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Grass Valley\ProCoder 3\User Presets

This chain does not exist BUT I have Procoder 1.5 on the same system and the folder does exsist for it under CANOPUS PROCODER.......


Can anyone give me some idea here.............

Do I have to make some presets in PC3 before it will make the folder visible???
Imagine Video is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2007, 01:09 PM   #2
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 22,203
Default

in windows explorer tools, options, view, you must enable show hidden files and folders, then you will find
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 870 Pro NVMe M.2 for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro
antonsvideo is online now   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ProCoder
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unofficial MPEG-2 and H.264 Blu-ray presets for ProCoder 3 shueardm ProCoder 230 10-07-2013 04:06 AM
Unofficial Sony PSP presets for ProCoder 3 Mr Bill ProCoder 27 01-08-2011 04:01 PM
I have looked for an Hour trying to find the PC 3 user presets folder....:-( Imagine Video ProCoder 5 02-21-2008 06:57 PM
Tip: How to add Presets option to ProCoder Express for Edius roma_34587 Editing with EDIUS 1 09-01-2007 03:28 PM
ProCoder 3 Product miniFAQ (updated 2008/02/25) GrassValley_KH ProCoder 0 05-12-2007 01:57 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:54 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.