Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ProCoder

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-17-2009, 05:39 PM   #1
Artefact
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Bristol, England, UK
Posts: 32
Default Can't load preset targets

My 3.05 version of PC3 doesn't have any Custom tab in the Load Presets box.
Can't load my presets which are sitting in the Grass Valley/ProCoder 3/User Presets folder.
Artefact is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2009, 04:26 PM   #2
Artefact
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Bristol, England, UK
Posts: 32
Default

Okay, have worked out what to do.

But please note GV that PC3 User Manual, p79, Loading and Saving Target Presets is incorrect which caused the confusion.
Artefact is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ProCoder
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where's Flash Targets? dvwatts ProCoder 3 10-03-2011 03:30 PM
Cannot load layout kukun Editing with EDIUS 4 11-03-2008 05:44 AM
Sharing Targets dougyfish ProCoder 5 07-10-2008 07:34 PM
Problem encoding multiple targets thorn7679 ProCoder 1 05-17-2008 12:47 AM
Edius 3.0 won't load Steve Moses Editing with EDIUS 6 04-13-2008 07:49 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:26 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.