Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > MYNC

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-29-2017, 10:11 AM   #1
Tomislav S
Senior Member
 
Tomislav S's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Croatia
Posts: 193
Default Mync -timcode overlay

Hello,

Is there a chance to turn on timecode overlay in Mync preview?

Regards

Tomo
__________________
Edius Silver Status

Gigabyte UD5 X58, i7 950 , 2TB RAID 0,GTX 285 PCIe, 6GB RAM DDR3 1600MHz, OS drive SSD Corsair, 750W PS,Samsung 1920x1080 LCD, GVG HD Storm 3G, Edius 7.30, Windows 7 64bit Ultimate)
JVC DT-V20L3 20" HD-SDI broadcast monitor, multiformat
Tomislav S is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2017, 12:29 PM   #2
GrassValley_SL
Moderator
 
GrassValley_SL's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: SA
Posts: 7,254
Default

ctr + G ......
__________________
Steve


Please don't send me Private Messages for support. Contact Grass Valley support
GrassValley_SL is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2017, 02:19 PM   #3
Tomislav S
Senior Member
 
Tomislav S's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Croatia
Posts: 193
Default

Quote:
Originally Posted by GrassValley_SL View Post
ctr + G ......
Hello Steve,

That shows timecode from 00:00:00:00 and not original clip timecode

Regards

Tomo
__________________
Edius Silver Status

Gigabyte UD5 X58, i7 950 , 2TB RAID 0,GTX 285 PCIe, 6GB RAM DDR3 1600MHz, OS drive SSD Corsair, 750W PS,Samsung 1920x1080 LCD, GVG HD Storm 3G, Edius 7.30, Windows 7 64bit Ultimate)
JVC DT-V20L3 20" HD-SDI broadcast monitor, multiformat
Tomislav S is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2017, 05:16 PM   #4
GrassValley_SL
Moderator
 
GrassValley_SL's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: SA
Posts: 7,254
Default

Correct it shows the duration from 0.
I forgot that it is a feature request to show the original timecode.
__________________
Steve


Please don't send me Private Messages for support. Contact Grass Valley support
GrassValley_SL is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2018, 11:40 AM   #5
Captain
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Germany
Posts: 257
Default

Quote:
Originally Posted by GrassValley_SL View Post
Correct it shows the duration from 0.
I forgot that it is a feature request to show the original timecode.
Has this been fixed now?

Also, in my Mync (1.1.3.2808) timecode and sound VU meters are only displayed while the Mync player is paused. As soon as I play a clip, timecode and sound VU meters disappear. Why? Where can I fix this?

/Edit 1: Oh, just realized that it will be displayed after I have switched to fullscreen mode (and even back to normal mode). However it still seems a little buggy that it doesn't work by default. Also, the size of the timecode and VU meters changes from play to pause (and back).

/Edit 2: Hm, after switching between several clips now it is not working anymore. Restarting Mync did not help. Also, Mync is now refusing to change into fullscreen mode. If others can confirm the issue, please GV, repair that and deliver a fix also for the Edius-8-users.
__________________
Intel Core i7-7820X ---- Noctua NH-D15S ---- MSI X299 GAMING M7 ACK ---- 64GB RAM 2666-15 Corsair Dominator Platinum ---- 500GB Samsung 960 EVO M.2 (system SSD) ---- 512GB Samsung 960 PRO M.2 (data SSD) ---- Aorus Nvidia GTX 1080 Ti ---- be quiet! SILENT BASE 600 Case ---- be quiet! Dark P. Pro P11 850W ---- Win10 Pro ---- Edius WG 8.53.2808

Last edited by Captain; 04-16-2018 at 01:49 PM.
Captain is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > MYNC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mync admasv MYNC 8 05-16-2017 01:42 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:21 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.