Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-21-2008, 04:52 AM   #1
adondeeres
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Planet Earth
Posts: 4
Default ADVC 300 Malfunctioning!

Hi,

I've been capturing video with my ADVC 300 for a few hours today and now something has gone terribly wrong. I was using Sony Video Capture 6 to capture my videos and was playing with some of the settings when now I no longer have video preview. It used to be that I'd have video and not audio preview when capturing. All I see is a black screen. If I open a folder and start moving the folder all around the screen, I can see the video that it's capturing, but very briefly. It's very strange. I thought that perhaps I messed up the settings, so I set everything back to default and still no luck. Then I thought maybe my system was corrupt, so I restored my computer back to yesterday morning, a point in time when I knew everything was working perfectly, and still no luck. I've even tried using Pinnacle Studio 9, which I used to use for editing a while ago and I still don't get any video preview.

Now I think it's my ADVC 300. Could this be? I haven't even touched today since turning it on.

Very confused and frustrated.

Any help is very much appreciated.
adondeeres is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2008, 05:35 AM   #2
adondeeres
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Planet Earth
Posts: 4
Default

I wrongfully suspected my ADVC-300 was to blame for the mishap when in fact it was something that I forgot to do. I figured it out when I tried to capture directly from my digital camera on to my hard drive and still got the same results--no video preview. Apparently, I forgot to shut down Google Desktop after having to reboot my system. I've always remembered to shut it down in the past but just forgot this time around and never realized that it could have caused the symptoms I was experiencing.

I'll leave this up in the rare instance that someone else might encounter the same problem.
adondeeres is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ADVC 300 Analogue & Digital In Lights both on!! MarrsieBoy007 ADVC 10 01-05-2010 01:54 PM
Video from PC through ADVC 300 to monitor ingvarai ADVC 8 06-10-2009 05:07 PM
ADVC 55+TBC or ADVC 300? cmt100 ADVC 5 02-05-2009 02:34 PM
Compatibility of ADVC 300 with NLEs beevlad ADVC 2 06-20-2007 09:35 AM
ADVC FAQ (updated 2007/05/04) GrassValley_KH ADVC 0 05-04-2007 11:14 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:43 AM.


Copyright © 2014 Belden Inc. All rights reserved.