Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-24-2009, 10:49 PM   #1
acoluzzi
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: San Mateo, CA
Posts: 2
Default ADVC-300: Only 1 channel of audio passing.

Hello,

I'm not sure this is the fault of the ADVC-300 but being a brand new user I just wanted to run it by the forum.

My setup: Stereo VHS > red/white/yellow output > ADVC-300 > firewire > Mac Pro running OSX 10.5.6 > iMovie '08

I only seem to be capturing 1 channel of audio and I know the original recordings to be in stereo.

Any ideas as to what I could be doing wrong?

Thanks so much,

Alex
acoluzzi is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2009, 10:22 PM   #2
acoluzzi
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: San Mateo, CA
Posts: 2
Default

I tracked this down to a bad RCA cable. Sorry for the waste of board space.

Alex
acoluzzi is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2009, 12:02 PM   #3
kbosward
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Australia
Posts: 318
Default

It's only a waste of space if you don't post the solution, so thanks. It may help others!

Ken.
kbosward is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video from PC through ADVC 300 to monitor ingvarai ADVC 8 06-10-2009 05:07 PM
ADVC 55+TBC or ADVC 300? cmt100 ADVC 5 02-05-2009 02:34 PM
HowTo: 2 channel Audio to 5.1 channel Dobly zvit Editing with EDIUS 0 12-16-2008 10:18 AM
ADVC 110 no audio JSD Prod ADVC 3 08-03-2007 10:48 PM
ADVC FAQ (updated 2007/05/04) GrassValley_KH ADVC 0 05-04-2007 11:14 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:11 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.