Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-26-2008, 07:21 AM   #1
AJL14
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Los Angeles
Posts: 1,227
Default User Account Problem

Sorry to post this here, guys, but don't know where else to go with this question. Cannot log on to create a New User Account - and therefore get to full support. I have a "support" login - have had it since GV bought Canopus - but doesn't work. Been on the forum since beginning! When trying to create new Account, get statement "cannot log onto external database". Anyone else have that problem, or more directly, a solution? Seems the rules of GV have changed!
Thanks a bunch.
Cheers,
Alan
__________________
Alan J. Levi
Director

SYSTEM: ASUS P8Z77-VPro mobo, Intel 3770K CPU, 16 Gig Crucial 1866 RAM, Antec 1000W PS, EVGA nVidia 560Ti 1Gig Video, CoolerMaster CPU cooler, LG GGW-H20L BluRay DVD, SPARK card w/23" Samsung 1920x1080 Monitor, OCZ 240GB SSD boot in Swapable Tray & 3 WD Enterprise 1TB video RAID 5 HDD's. 4.5TB RAID 1 Outboard backups, Behringer2000 Audio Fader/Controller
AJL14 is offline  
Old 04-26-2008, 07:40 AM   #2
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 21,650
Default

there is a server problem because I can't login either
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Asrock X99 Extreme 6, Intel Core i7 5960X Extreme Haswell-E 8-Core, Corsair Water Cooling, Nvidia Geforce GTX-980, Samsung 860 Pro SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 3 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Fractal Design Arc XL Tower, 32GB DDR4 Ram, Win7 Pro
antonsvideo is offline  
Old 04-26-2008, 08:00 AM   #3
vienna1944er
Senior Member
 
vienna1944er's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: europe\austria\vienna
Posts: 260
Default

Quote:
server problem because I can't login either
ditto here in europe\austria .....europe\german.........

it is the "typically" old issue..... remember, on the old forum exist more than one topic about this "issue"....
and most ,it was avible over the whole weekend, and ended rare prior to the first workday

there not a "operational readiness" on the weekend aviable (unfortunately for a company with "broadcast" in the title...)

greetings from europe\austria\vienna .... old (but not dead) Hans
__________________
Edius 5,51 / Edius 6.08 / Edius 6.54(b) / Neo 3.0 / Neo 3.5
vienna1944er is offline  
Old 04-26-2008, 03:37 PM   #4
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,748
Default

The link between the server and the database is now timed to automatically re-establish any loss of connection, on a timed period. So in theory, this should fix itself after time.

I'm anticipating this issue will go away entirely, in the next month or so.
GrassValley_KH is offline  
Closed Thread
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Edius: problem with .avi files. Problem, problem, problem. help please! Ulisse Editing with EDIUS 14 08-24-2008 12:25 AM
Problem importing files from sony dcr-dvd908 rems007 Editing with EDIUS 16 12-26-2007 05:55 PM
Forum Rules (updated: 05/02/2014) GrassValley_BH Rules and Forum Announcements 0 04-25-2007 06:29 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:24 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.