Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > EDIUS: Compatible Third Party Products

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-25-2019, 06:39 PM   #1
phoenixpro22
Junior Member
 
Join Date: May 2019
Location: Largo, Fl
Posts: 1
Default Problem with AE Bridge Edius 9.4

I'm using Edius 9.4, and I went to systems settings to link AE to the Edius effects tree. Once I apply and restart Edius, only one effect gets imported. Any thoughts on what is going wrong with the bridge? Is there an additional software download that I need to import the AE effects?

Thanks!

Kathryn K.
phoenixpro22 is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2019, 11:22 PM   #2
Jerry
Senior Member
 
Jerry's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Orange City, FL
Posts: 11,634
Default

Only certain plugins work with the bridge. It has not been updated in a while and seriously doubt that it will be updated.
Do you have any OFX effects? If so, download the OFX bridge. The industry is moving towards OFX plugins.
__________________
Jerry
Six Gill DV
www.sgdvtutorials.com
If you own the Tutorials and you need help, PM me.

Vistitle YouTube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf

Main System: Azrock Z97 Extreme 6, 4790K@4.7Ghz, 32gb ram, Corsair H110, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, HD Spark, Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Hanns-G 28 monitors, CC 2019, GTX 1080ti SC Black.
Both systems on Gigabit network
Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, 980x@3.74, Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.
Jerry is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > EDIUS: Compatible Third Party Products
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No bridge for AE in Edius 7? roxynik Editing with EDIUS 2 08-08-2013 09:09 PM
Problem with AE filter bridge on Edius 6 anima3d Editing with EDIUS 2 11-12-2010 07:45 AM
Upgraded to Win 7... Edius/AE bridge Magic Bullet Looks problem Alter Ego Editing with EDIUS 8 10-01-2009 04:27 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:53 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.