Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2019, 09:25 AM   #1
PaulTV
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Ibiza
Posts: 1,828
Default Sequence tab color?

Can I set the sequence tab that sticks up above the timeline to different colors?

I have 12 sequences and would like to easily, visualy, differentiate between them as its tricky to read their titles - not wide enough.

Would be cool to set color to either identify or "group" them???

So far can't find a way to do this.

Paul :-)
__________________
Edius Edits at: http://www.vimeo.com/user781619/videos

Edius 9.5 Asus X79 4930K 6 core @4.4GHz Water Cooled. 480GB REVO3x2 System drive, 4TB Raid 0, 4 TB E-Sata Raid 5, 32GB RAM, GTX1070Ti Decklink HD Extreme. 3X Sony AX53 Sony AX700

http://indiestereographer.blogspot.co.uk
PaulTV is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2020, 07:18 PM   #2
Seemedia
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Poland
Posts: 871
Default

Unfortunately, this is not possible
__________________
Pawel Chyrowski

Edius 9 Workgroup

Writer/Director. Director of Photography. Motion Picture and Sound Editor. Colorist.

https://facebook.com/chyrowski
https://www.youtube.com/c/PawelChyrowski
https://vimeo.com/pawelchyrowski
Seemedia is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2020, 09:00 AM   #3
PaulTV
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Ibiza
Posts: 1,828
Default

it would appear so..shame it would be very handy for me at least!

Paul :-)
__________________
Edius Edits at: http://www.vimeo.com/user781619/videos

Edius 9.5 Asus X79 4930K 6 core @4.4GHz Water Cooled. 480GB REVO3x2 System drive, 4TB Raid 0, 4 TB E-Sata Raid 5, 32GB RAM, GTX1070Ti Decklink HD Extreme. 3X Sony AX53 Sony AX700

http://indiestereographer.blogspot.co.uk
PaulTV is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2020, 09:01 AM   #4
Seemedia
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Poland
Posts: 871
Default

Yeah, for me too :)
__________________
Pawel Chyrowski

Edius 9 Workgroup

Writer/Director. Director of Photography. Motion Picture and Sound Editor. Colorist.

https://facebook.com/chyrowski
https://www.youtube.com/c/PawelChyrowski
https://vimeo.com/pawelchyrowski
Seemedia is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2020, 01:51 PM   #5
GrassValley_PS
Moderator
 
GrassValley_PS's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Cincinnati
Posts: 4,819
Default

I will add this as a request.
__________________
Main System: i7 6950X OC to 4.5GHz, ASUS RAMPAGE V EDITION 10, Corsair Dominator Platinum 64GB DDR4 2800, SAMSUNG 950 PRO M.2 512GB , GeForce GTX 1080ti SC Black, Corsair AX1200i PS, Phanteks Luxe Case, 16TB RAID (4)HGST Deskstar NAS 4TB, Corsair H115i CPU Cooler, AJA Kona 4, BMD Intensity Pro 4K, Win 10
GrassValley_PS is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2020, 01:56 PM   #6
Seemedia
Senior Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: Poland
Posts: 871
Default

Thanks Pat. It would be cool if we can able to change the color of tracks as well.
__________________
Pawel Chyrowski

Edius 9 Workgroup

Writer/Director. Director of Photography. Motion Picture and Sound Editor. Colorist.

https://facebook.com/chyrowski
https://www.youtube.com/c/PawelChyrowski
https://vimeo.com/pawelchyrowski
Seemedia is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2020, 02:45 PM   #7
kpot
Senior Member
 
kpot's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: WN, Austria
Posts: 1,038
Default

Quote:
Originally Posted by Seemedia View Post
Thanks Pat. It would be cool if we can able to change the color of tracks as well.

I would be very interested in that, too
kurt
__________________
Intel core i7-6700K / ASUS Z170A / 32 GB RAM / Intel HD Graphics 530 / SSD Systemdrive / Gigabyte GeForce GT 1070 / Win-10/64 Pro (V-1809) / EDIUS-9.52 (5886)-WG / Mercalli (V2, V4 and V5 Plugin/64bit) / Resolve-16.2 Studio / Zonealarm(Firewall etc) / ImgBurn / PowerDVD etc.
// Read > Test > Understand
kpot is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2020, 03:55 PM   #8
edver1
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Belgium
Posts: 155
Default

May be a suggestion : a number takes much less limited space in ?
Must confess,I usually don't have more than 1 or 2 seq.
__________________
Edius 9.5,Win 10 home
Asrock Phantom gaming 6,
CPU Intel I9-9900K
500 Gb M.2 Samsung SSD 970 Pro plus
1 TB M2 Samsung SSD 970Pro
SSD OCZ 256MB
WD 4TB HDD
edver1 is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How can i add clips to a different sequence tab DigitalEd Editing with EDIUS 4 02-04-2015 07:59 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:10 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.