Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2013, 04:10 PM   #41
Zorro
Senior Member
 
Zorro's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Vienna
Posts: 2,089
Default

I just got he answer right from the official Grass Valley Facebook page:

GrassValleyLive

The hotfix is in QA and will be released shortly.
Zorro is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2013, 08:35 PM   #42
kpot
Senior Member
 
kpot's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: WN, Austria
Posts: 1,056
Default

Hi Zorro:

Thanks for that info!

kurt
__________________
Intel core i7-6700K / ASUS Z170A / 32 GB RAM / Intel HD Graphics 530 / SSD Systemdrive / Gigabyte GeForce GT 1070 / Win-10/64 Pro (V-1809) / EDIUS-9.52 (6153)-WG / Mercalli (V2, V4 and V5 Plugin/64bit) / Resolve-16.2.2 Studio / Zonealarm(Firewall etc) / ImgBurn / PowerDVD etc.
// Read > Test > Understand
kpot is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 01:52 AM   #43
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,748
Default

Just fyi, a new build has been posted (b417) in the downloads area of the website. This replaces the previous 6.54 update, but maintains the same version number.

Give it a try!
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 02:43 AM   #44
Jerry
Senior Member
 
Jerry's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Orange City, FL
Posts: 11,857
Default

As far as I can tell, this update fixes the .mts issue discussed in this thread. Reverse playback from -25 to -100 is very smooth.
__________________
Jerry
Six Gill DV
www.sgdvtutorials.com
If you own the Tutorials and you need help, PM me.

Vistitle YouTube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf

Main System: Azrock Z97 Extreme 6, 4790K@4.7Ghz, 32gb ram, Corsair H110, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, HD Spark, Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Hanns-G 28 monitors, CC 2019, GTX 1080ti SC Black.
Both systems on Gigabit network
Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, 980x@3.74, Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

Last edited by Jerry; 05-08-2013 at 02:48 AM.
Jerry is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 03:00 AM   #45
GrassValley_PS
Moderator
 
GrassValley_PS's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Cincinnati
Posts: 4,864
Default

Just did a quick test here also and it seems to be fine.
__________________
Main System: i7 6950X OC to 4.5GHz, ASUS RAMPAGE V EDITION 10, Corsair Dominator Platinum 64GB DDR4 2800, SAMSUNG 950 PRO M.2 512GB , GeForce GTX 1080ti SC Black, Corsair AX1200i PS, Phanteks Luxe Case, 16TB RAID (4)HGST Deskstar NAS 4TB, Corsair H115i CPU Cooler, AJA Kona 4, BMD Intensity Pro 4K, Win 10
GrassValley_PS is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 07:55 PM   #46
Jerry
Senior Member
 
Jerry's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Orange City, FL
Posts: 11,857
Default

For all of the complaints, there are no comments on the fix.
__________________
Jerry
Six Gill DV
www.sgdvtutorials.com
If you own the Tutorials and you need help, PM me.

Vistitle YouTube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf

Main System: Azrock Z97 Extreme 6, 4790K@4.7Ghz, 32gb ram, Corsair H110, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, HD Spark, Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Hanns-G 28 monitors, CC 2019, GTX 1080ti SC Black.
Both systems on Gigabit network
Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, 980x@3.74, Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.
Jerry is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 07:58 PM   #47
Zorro
Senior Member
 
Zorro's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Vienna
Posts: 2,089
Default

Quote:
Originally Posted by Jerry View Post
For all of the complaints, there are no comments on the fix.
The ReadMe seems to describe it that way:

When EDIUS attempts to read in and display b-frames from within AVCHD files, a broken image is displayed in the player window.
Zorro is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 08:33 PM   #48
Jerry
Senior Member
 
Jerry's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Orange City, FL
Posts: 11,857
Default

Is it working for you? The descriptions are sometimes lost in translation.
__________________
Jerry
Six Gill DV
www.sgdvtutorials.com
If you own the Tutorials and you need help, PM me.

Vistitle YouTube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf

Main System: Azrock Z97 Extreme 6, 4790K@4.7Ghz, 32gb ram, Corsair H110, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, HD Spark, Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Hanns-G 28 monitors, CC 2019, GTX 1080ti SC Black.
Both systems on Gigabit network
Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, 980x@3.74, Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.
Jerry is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2013, 08:39 PM   #49
Zorro
Senior Member
 
Zorro's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Vienna
Posts: 2,089
Default

Quote:
Originally Posted by Jerry View Post
Is it working for you? The descriptions are sometimes lost in translation.
Yes, the current build works.
Zorro is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2013, 05:42 AM   #50
andrewwhiteley
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Northeast UK
Posts: 170
Default

Delighted to say that this new version of 6.54 has solved my issue (of erratic video noticeable with AVCHD files) that I mentioned in this thread

So glad I didn't re-install windows and pull my new computer to bits!
__________________
Andrew Whiteley

Edius Workstation 9.51 on Intensity pro 4k, Windows 10 pro 64bit, Gigabyte GA-Z170XP-SLI Intel Z170, GTX 750 Ti 2Gb, i7 6700K 4.0GHz, 32 Gb RAM, 'C' drive Samsung M.2 256Gb,
Media drive 2 X Samsung 850 pro 1Tb RAID 0,
Archive media drive Hitachi 4TB

Last edited by andrewwhiteley; 05-09-2013 at 06:10 AM.
andrewwhiteley is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
speed function bug tbruegg Editing with EDIUS 1 05-07-2009 09:15 AM
4.54 shortcut problem \ Bug ?? vienna1944er Editing with EDIUS 1 01-12-2008 10:45 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:22 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.