Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-18-2011, 10:29 AM   #1
Tomislav S
Senior Member
 
Tomislav S's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Croatia
Posts: 193
Default K2 Connect vs K2 FTP from Source Browser

In version 5.5 you could use K2 Connect to transfer files from K2 to Edius station.
You were able to export part of this clip from Edius even if the K2 file is still in transfer.
In version 6.02 we must use K2 FTP from source browser and you can not export part of the clip until transfer from K2 to Edius is completely finished.
__________________
Edius Silver Status

Gigabyte UD5 X58, i7 950 , 2TB RAID 0,GTX 285 PCIe, 6GB RAM DDR3 1600MHz, OS drive SSD Corsair, 750W PS,Samsung 1920x1080 LCD, GVG HD Storm 3G, Edius 7.30, Windows 7 64bit Ultimate)
JVC DT-V20L3 20" HD-SDI broadcast monitor, multiformat
Tomislav S is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2011, 05:33 AM   #2
pjsssss
Senior Member
 
pjsssss's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Cincinnati, OH
Posts: 4,996
Default

hmmm. Let me check this and get back to you.
pjsssss is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2011, 02:06 AM   #3
GrassValley_PS
Moderator
 
GrassValley_PS's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Cincinnati
Posts: 4,488
Default

Let me make sure I understandb this. You don,t want to just edit a growing file but you want to export it? I don,t think that I have ever tried that.
GrassValley_PS is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2011, 02:21 PM   #4
Tomislav S
Senior Member
 
Tomislav S's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Croatia
Posts: 193
Default

Quote:
Originally Posted by GrassValley_PS View Post
Let me make sure I understandb this. You don,t want to just edit a growing file but you want to export it? I don,t think that I have ever tried that.

Hello,

Customer used this workflow with Edius version 5.5 for a long time without any problem.
Now with Edius 6 and Source Browser K2 FTP this is not possible any more.
Let say that we are recording complete football game on K2 server like one clip (first half, break time and second half )
When K2 starts to record we are starting transfer to Edius.(with K2 Connect)
Editor on Edius can start to work. When the first half is finished editor wants to transfer highlights (created in Edius) to different playout server on network.
In version 6 this Is not possible.

Yes, I know that there is Dyno etc but customer used this workflow for years and he wants to use it in future too without any additional investment.
Unfortunately if we want to do that, we must to downgrade Edius to version 5.5 and K2 Connect,
__________________
Edius Silver Status

Gigabyte UD5 X58, i7 950 , 2TB RAID 0,GTX 285 PCIe, 6GB RAM DDR3 1600MHz, OS drive SSD Corsair, 750W PS,Samsung 1920x1080 LCD, GVG HD Storm 3G, Edius 7.30, Windows 7 64bit Ultimate)
JVC DT-V20L3 20" HD-SDI broadcast monitor, multiformat
Tomislav S is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
K2 Connect Error Message Karenbradshaw Editing with EDIUS 1 09-14-2009 11:12 PM
K2 Connect Andy Editing with EDIUS 2 09-28-2007 06:23 PM
K2 connect for HD GXF transfer phanzom Editing with EDIUS 2 09-26-2007 04:53 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 01:30 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.