Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2020, 09:20 AM   #1
Kenlewis
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: West Sussex UK
Posts: 45
Default Problem with the MARKER Columns

In the last few days I installed Edius 9 and it was a breezes and Iím impressed with some of the subtle modifications. I still have Edius 8 on the same PC so I can compare.
But, is there a problem with the MARKER Columns Edius 9.51.56.19 or am I doing something wrong?
In the column heading I donít want to see OUT and DURATION so I close the gap and it looks how I want it. In Edius 8 it works correctly and stays how I want it, but in Edius 9 it reverts back to showing all the columns when I close the program and open it again.
Yes I have saved the layout and I have a NEW profile. In this sequence I have 45 markers and itís a pain keep changing it. Maybe it was introducing the Colour markers caused the problem!
For instance in MS Excel when one moves the columns they stay put.
One of the main reasons I purchased Ver 9 is because of the coloured makers?
Any ideas please
Ken
__________________
DVC Built for AVID MC (Now + EDIUS Workgroup 8.5.3)- Giabyte GA-X58A-UD3R, 2.66Ghz Intel i7-920 Quad Core HyperThreading processor, 1 NVidia Quadro FX1800 768MB, Win W7 Pro 64 bit, Now Win 10 MC Ver 8.4.4.3850, Workgroup 8 (8.5.3.3262)
DVC Built for EDIUS- Giabyte GA-Z170X-Gaming 3, Intel i7 6700K, Skylake Quad Core 4.0GHz, 32GB Ram, 240GB SanDisk, Win 10 Pro 64 bit, Blackmagic Intensity Pro 4K, EDIUS Workgroup 8 (8.5.3.3262) Plus 9 (9.51.5619) VisTitle 2.580 Just a Hobby.
Kenlewis is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 11:53 AM   #2
PaulTV
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Ibiza
Posts: 1,817
Default

This has always annoyed me!

Paul :-)
__________________
Edius Edits at: http://www.vimeo.com/user781619/videos

Edius 9.5 Asus X79 4930K 6 core @4.4GHz Water Cooled. 480GB REVO3x2 System drive, 4TB Raid 0, 4 TB E-Sata Raid 5, 32GB RAM, GTX1070Ti Decklink HD Extreme. 3X Sony AX53 Sony AX700

http://indiestereographer.blogspot.co.uk
PaulTV is online now   Reply With Quote
Old 02-16-2020, 10:25 AM   #3
Kenlewis
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: West Sussex UK
Posts: 45
Default

Well I suppose this can only be a little glitch in the code of Edius 9.
Normally with any software I donít jump in with the first releases, I let others find the problems, so Iím surprized it hasnít been rectified in different updates on Edius 9.
Never mind Edius 10 will get it sorted.
Ken
__________________
DVC Built for AVID MC (Now + EDIUS Workgroup 8.5.3)- Giabyte GA-X58A-UD3R, 2.66Ghz Intel i7-920 Quad Core HyperThreading processor, 1 NVidia Quadro FX1800 768MB, Win W7 Pro 64 bit, Now Win 10 MC Ver 8.4.4.3850, Workgroup 8 (8.5.3.3262)
DVC Built for EDIUS- Giabyte GA-Z170X-Gaming 3, Intel i7 6700K, Skylake Quad Core 4.0GHz, 32GB Ram, 240GB SanDisk, Win 10 Pro 64 bit, Blackmagic Intensity Pro 4K, EDIUS Workgroup 8 (8.5.3.3262) Plus 9 (9.51.5619) VisTitle 2.580 Just a Hobby.
Kenlewis is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GV Browser columns in detail mode, any relevance to what shows up in Edius? Claire MYNC 5 08-16-2016 12:40 AM
TMP 2 columns text Help tuyle Editing with EDIUS 6 11-21-2007 05:32 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:01 AM.


Copyright © 2014 Belden Inc. All rights reserved.