Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2007, 04:10 AM   #1
dlucas
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Vancouver
Posts: 21
Default lost external monitor

After upgrading from 4.2 to 4.51 I no longer get an audio or video signal to my external monitor from my Raptor RT card. I haven't changed any settings and cannot find any info in the application settings that refers to an external monitor. It seems that all other features of my dual monitors are working fine.
( Just did some deeper digging through the posts and found my answer) It seems that my project settings defaulted to my OCHI card and of course wasn't sending a signal out through my Raptor card.
__________________
doug lucas

Last edited by dlucas; 08-12-2007 at 04:19 AM.
dlucas is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
External Preview Monitor Hardware Question TrackRanger Editing with EDIUS 22 01-07-2009 06:52 AM
Need advice on buying PC screen and external monitor fluppe85 EDIUS: Compatible Hardware and Accessories 0 12-15-2008 09:13 PM
Analog external TV monitor output Belphegor Editing with EDIUS 6 10-09-2008 07:35 PM
using ADVC300 or NX for component out to external monitor T-Bone ADVC 6 10-02-2007 08:18 PM
Lost external HD monitor dive zero video magazine Editing with EDIUS 15 06-24-2007 06:54 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:23 AM.


Copyright © 2014 Belden Inc. All rights reserved.