Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > EDIUS: Compatible Third Party Products

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-23-2010, 10:40 PM   #1
rando
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Newark, DE
Posts: 2,307
Default Edius 6 & plug-ins

I dont know if this will get bumped to the 3rd party section or not but I need to ask. I about ready to buy Edius 6 but I need to know what I stand to lose. I already know I will lose full Imaginate support I will have TM pro which is cool. I use Adorage on about every job. I know the included ones of course will work. what else do I stand to lose?
__________________
Randy

Asus sabertooth MB Z97 16 gigs of ram SSD system and edit drives Nvidia GTX-660 video card
rando is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2010, 03:09 PM   #2
rando
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Newark, DE
Posts: 2,307
Default

wow 2 threads and no answers, I can only imagine that the only plug-in that work with Edius 6 are the ones it comes with. I cant buy until I know.
__________________
Randy

Asus sabertooth MB Z97 16 gigs of ram SSD system and edit drives Nvidia GTX-660 video card
rando is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2010, 03:18 PM   #3
John Lewis
Senior Member
 
John Lewis's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Isle of Anglesey, North Wales UK
Posts: 2,998
Default

Hi Rando i dont have Prodad Adorage What does the Prodad site say about Edius 6 is it supported yet. Last time i looked it still said E5 maybe they are working on it.
__________________
System Asus WS Z390 Pro MB, CPU i9 9900K, 32gb 3000mhz Ram, EVGA GTX1070TI, BM IP4K Win 10, BD Burner 1 Evo 840 and 4 Hotswap caddies
Plugins Vistitle 2.8, TP7, NB TFX5
Monitors Samsung 32inch tv as main 1 LG M2350D,1 D2343 1 DM2350D as output to (3D) IP4K, PXW X70,Canon FX400
John Lewis is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2010, 04:30 PM   #4
Eric
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Munich Germany
Posts: 365
Default

Quote:
Originally Posted by rando View Post
I use Adorage on about every job. I know the included ones of course will work. what else do I stand to lose?
to get the EDIUS 6 plug-in you have to buy Adorage 12 or 13 (available December 2010)
There will be no Adorage service pack including a free plu-in

Eric
__________________
English is not my native language
___________________________________
System 1:Intel core i7-6700K 4 GHz - ASUS Z170-A - 32 GB DDR4 RAM - Intel HD 530 Graphic - Win 10 Pro - Storm 3G - Blu-Ray LG BH10LS30
System 2: Intel i7-960 3,2 GHz - ASUS P6T - 12 GB DDR3 RAM - Radeon HD 5850 1GB - Win7 Ult 64bit SP1 - Storm 3G - Blu-Ray LG BH08LS20 - LG GH22NS50
Eric is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2010, 04:49 AM   #5
rando
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Newark, DE
Posts: 2,307
Default

Thats funny because on the website if I go under Adorage 10 then selection compatibility it says "Edius 4.X,5.X,6.X. oh well.
__________________
Randy

Asus sabertooth MB Z97 16 gigs of ram SSD system and edit drives Nvidia GTX-660 video card
rando is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2010, 04:53 AM   #6
SRsupport
Grass Cutter Gold
 
SRsupport's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: South America
Posts: 3,353
Default

Contacting Prodad is the best for any issues .
__________________
Steve
EDIUS Trainer, Grass Cutter Gold
A proud EDIUS EDITOR
For more information on the Grass Cutter program please visit: http://www.grass-cutters.net
SRsupport is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2010, 03:01 PM   #7
dumbie2006
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: belgium
Posts: 42
Default

just bought adorage 12 and installed it. But still I can't choose the adorage plugin in Edius 6.
Just spent 90$ and it's isn't working.
very weird and annoying!
any one any idea?
I'm about to deinstall and reinstall all my adorage packages. hope that helps!
dumbie2006 is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2010, 06:21 PM   #8
Eric
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Munich Germany
Posts: 365
Default

Did you install the 32bit plug-in?

Eric
__________________
English is not my native language
___________________________________
System 1:Intel core i7-6700K 4 GHz - ASUS Z170-A - 32 GB DDR4 RAM - Intel HD 530 Graphic - Win 10 Pro - Storm 3G - Blu-Ray LG BH10LS30
System 2: Intel i7-960 3,2 GHz - ASUS P6T - 12 GB DDR3 RAM - Radeon HD 5850 1GB - Win7 Ult 64bit SP1 - Storm 3G - Blu-Ray LG BH08LS20 - LG GH22NS50
Eric is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2010, 08:53 PM   #9
dumbie2006
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: belgium
Posts: 42
Default

I ordered directly from the site.
I got the link in a mail, and there was no chance of choosing which version i wanted to download...
but maybe the 32bit plugin is on the cd? this I'll receive in a couple of days...
or isn't it on that cd?
dumbie2006 is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2010, 09:23 PM   #10
Eric
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Munich Germany
Posts: 365
Default

Quote:
There is a Basic Version Adorage 12, which should be installed first. After doing so, check which editing software (NLE) you are using.

1. If you are using a 32bit editing software, install the 32bit-Plugin Service Package (included in the delivery).
Note:The selection of the Plugin does not depend on the Windows-version you are using.

2. If you are using a 64bit editing software (eg. Premiere CS5, Sony Vegas 64bit 9/10 Pro), install the 64bit Plugin Service Package (included in the delivery).
http://www.prodad.com/home/products/...673,l-us.xhtml

Eric
__________________
English is not my native language
___________________________________
System 1:Intel core i7-6700K 4 GHz - ASUS Z170-A - 32 GB DDR4 RAM - Intel HD 530 Graphic - Win 10 Pro - Storm 3G - Blu-Ray LG BH10LS30
System 2: Intel i7-960 3,2 GHz - ASUS P6T - 12 GB DDR3 RAM - Radeon HD 5850 1GB - Win7 Ult 64bit SP1 - Storm 3G - Blu-Ray LG BH08LS20 - LG GH22NS50
Eric is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > EDIUS: Compatible Third Party Products
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Edius 6 plug ins rando EDIUS: Compatible Third Party Products 19 01-16-2011 07:22 PM
Edius 6 and Existing Plug ins skraja Editing with EDIUS 1 10-27-2010 12:53 PM
Edius ACADEMIC and Plug-ins jerseydavis Editing with EDIUS 6 10-15-2010 05:45 PM
Plug Ins & Extended Effects, Templates, Motion Titles drdimento Editing with EDIUS 13 11-18-2009 12:29 AM
Procoder 3 & PR CS3 Plug-Ins GESYMSB ProCoder 6 09-29-2009 09:40 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:05 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.