Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > FIRECODER Blu & Pegasus

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-02-2008, 09:35 PM   #1
gerbow
Senior Member
 
gerbow's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK
Posts: 116
Default Does anyone know if the Firecoder Blu will work in a Mac Pro?

Does anyone know if the Firecoder Blu will work in a Mac Pro? If so will it only work in bootcamp?
__________________
Mac Pro (mid-2010) 2.8GHz quad Xeon, Ati 5770 graphics card, 12gb ram 4 x 1TB HDD plus external eSata
MacBook Pro Retina (2014) 2.3GHz Nvidia 650M, 512 SSD, 16GB Ram external HDD on USB3 and thunderbolt.
gerbow is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2008, 09:52 PM   #2
GrassValley_KH
Mr Sparkle
 
Join Date: Apr 2007
Location: San Jose, CA
Posts: 3,748
Default

You'll need Windows XP or Vista as a minimum to run the software, and gain driver support.

The PCIe x1 form factor should make it possible, on a hardware level.

I believe though, our Tech Support policy excludes Bootcamp configurations, so be advised.
GrassValley_KH is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > FIRECODER Blu & Pegasus
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I'm new to video editing and need advice on which system to go with and why. keyzone72 Editing with EDIUS 10 05-23-2009 03:51 AM
FIRECODER Blu, and encode times Imagine Video FIRECODER Blu & Pegasus 23 12-11-2008 01:13 PM
The new Mac Pro and Edius? george Editing with EDIUS 2 05-19-2008 12:17 AM
Will video card for Mac Pro improve results of ADVC-300? daiyi666 ADVC 6 03-04-2008 02:53 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:53 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.