Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-01-2008, 11:35 AM   #1
ingvarai
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Norway
Posts: 4
Default ADVC 300 firmware

Is firmware for this product available, newer than 2003?
My overall impression is that this product is "frozen" in 2003, and is 5 years old.
ingvarai is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2009, 03:23 AM   #2
philharve
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Falmouth, Cornwall, UK
Posts: 21
Default Firmware upgrades

Hi ingvarai

I am unaware of any firmware upgrades for the ADVC 300. If there was an upgrade, notice of it would be posted in the GV Support area.

The firmware may be 5/6 year old but it still works. What kind of upgrade were you looking for? New features?

REGARDS

Phil
__________________
Canopus ADVC 300
MacBook Pro 2.16
Dell M65
ASUS Netbook 901
philharve is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Converters > ADVC
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ADVC 300 Analogue & Digital In Lights both on!! MarrsieBoy007 ADVC 10 01-05-2010 02:54 PM
Video from PC through ADVC 300 to monitor ingvarai ADVC 8 06-10-2009 06:07 PM
ADVC 55+TBC or ADVC 300? cmt100 ADVC 5 02-05-2009 03:34 PM
Compatibility of ADVC 300 with NLEs beevlad ADVC 2 06-20-2007 10:35 AM
ADVC FAQ (updated 2007/05/04) GrassValley_KH ADVC 0 05-05-2007 12:14 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:55 PM.


Copyright © 2014 Belden Inc. All rights reserved.