Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > EDIUS: Compatible Hardware and Accessories

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-10-2019, 04:12 AM   #1
FLANZER
Junior Member
 
FLANZER's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: newyork
Posts: 4
Default encoding problem Edius 9

Hello,

Recently upgraded from an earlier version of Edius 9 to the current vrs 9.5 (including deleting the codec pack as instructed), and we are now getting an “encoding is to slow “error.
Can anyone help with this?
Thank you.

HP Z800
Dual W5580 3.2ghz Xeon cpu
16 gig ram
Intel SSD system drive
Samsung 850 pro SSD media drive
Windows 7 pro x64 (optimized as per Antons video recommendations)
GVG Storm 3G video i/o card
Codec: XDCAMEX, fine
File Format: mfx
8bit 1920 x 1080, 59:94i
Hires only (no proxy)
FLANZER is offline   Reply With Quote
 
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > EDIUS: Compatible Hardware and Accessories
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto-Encoding with Watchfolder: Problem with source H264 Sophie ProCoder 9 06-08-2009 03:51 PM
Problem with encoding Vob to Mov Lukasz ProCoder 1 09-22-2008 08:14 PM
Problem encoding multiple targets thorn7679 ProCoder 1 05-17-2008 12:47 AM
Encoding AAC audio problem mrpaaws ProCoder 3 02-01-2008 11:35 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 12:51 AM.


Copyright © 2014 Belden Inc. All rights reserved.