Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-23-2019, 08:25 PM   #11
Jerry
Senior Member
 
Jerry's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Orange City, FL
Posts: 11,455
Default

I know Versions 1&2 did. On their page Edius 9 is the only one mentioned.
Here is the link for the trial:
https://fxhome.com/ignite-pro/demo

If it will work, you may have to update Win 7.
It's time to seriously consider moving to Win 10 Pro.
__________________
Jerry
Six Gill DV
www.sgdvtutorials.com
If you own the Tutorials and you need help, PM me.

Vistitle YouTube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf

Main System: Azrock Z97 Extreme 6, 4790K@4.7Ghz, 32gb ram, Corsair H110, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, HD Spark, Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Hanns-G 28 monitors, CC 2019, GTX 1080ti SC Black.
Both systems on Gigabit network
Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, 980x@3.74, Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.
Jerry is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2019, 09:40 PM   #12
ulyssesvideo
Senior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: sydney
Posts: 324
Default

I might ask them on their fb page if it will work in edius 7
ulyssesvideo is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2019, 10:01 PM   #13
ulyssesvideo
Senior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: sydney
Posts: 324
Default

Quote:
Originally Posted by Jerry View Post
I know Versions 1&2 did. On their page Edius 9 is the only one mentioned.
Here is the link for the trial:
https://fxhome.com/ignite-pro/demo

If it will work, you may have to update Win 7.
It's time to seriously consider moving to Win 10 Pro.
I am still on edius 7.. it does what I need for now either in hd or 4k... only thing that is missing for me is the ability to use luts in 10bit.

when I decide to get a new editing computer.. I will go over to edius 9 on win 10.
ulyssesvideo is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2019, 03:49 PM   #14
George Glou
Senior Member
 
George Glou's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Greece
Posts: 448
Default

I purchased them and its really cool !!!
Are there any other kind of that transitions out there? For Edius?
No plugins or other software. Just like the ones you created.
__________________
I5 4690 CPU
MOTHERBORAD GIGABYTE GA-Z97-HD3
RAM 8GB KINGSTON@1600
AMD RADEON HD 6800
2X2TB WD CAVIAR BLACK (RAID 1)
2X2TB WD CAVIAR GREEN (BACKUP)
1 OCZ SSD 128GB
Windows 7
Edius 9&8 Workgroup
George Glou is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vistitle dynamic texture issue Hutch TV EDIUS: Compatible Third Party Products 11 08-01-2014 03:55 PM
Titler with dynamic linking Boink! Production Editing with EDIUS 3 12-22-2010 10:14 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:51 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.