Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-06-2019, 07:55 PM   #1
casablanca
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Budapest Hungary
Posts: 7
Default Updating 9.40 to 9.50

I tried to update from pro 9.40 to 9.50 but I couldn't. The message modify setup, deactivate and uninstall. Nothing has changed in my PC same OS win10 pro -1903 no new virus protection everything just remains as it was since I installed the edius 9.0 What could be the problem? Do I have to really uninstall the Edius no other solution? Thanks in advance for your help.
casablanca is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2019, 04:04 PM   #2
kpot
Senior Member
 
kpot's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: WN, Austria
Posts: 995
Default

Quote:
Originally Posted by casablanca View Post
I tried to update from pro 9.40 to 9.50 but I couldn't. The message modify setup, deactivate and uninstall. Nothing has changed in my PC same OS win10 pro -1903 no new virus protection everything just remains as it was since I installed the edius 9.0 What could be the problem? Do I have to really uninstall the Edius no other solution? Thanks in advance for your help.
Deactivate the (new) virusprotector and try again.
kurt
__________________
Intel core i7-6700K / ASUS Z170A / 32 GB RAM / Intel HD Graphics 530 / SSD Systemdrive / Gigabyte GeForce GT 1070 / Win-10/64 Pro (V-1809) / EDIUS-9.51 WG / Mercalli (V2, V4 and V5 Plugin/64bit) / Zonealarm(Firewall etc) / ImgBurn / PhantomDrive / PowerDVD etc.
// Read > Test > Understand
kpot is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2019, 09:29 PM   #3
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 22,113
Default

9.4 has an old License manager

1. uninstall EDIUS and do not deactivate
2. uninstall Mync
3. uninstall GV License manager
4. empty appdata/local/Temp
5. install 9.5 (no serial number needed)

all the above will take 4min at the most
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Asrock X99 Extreme 6, Intel Core i7 5960X Extreme Haswell-E 8-Core, Corsair Water Cooling, Nvidia Geforce GTX-980, Samsung 860 Pro SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 3 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Fractal Design Arc XL Tower, 32GB DDR4 Ram, Win7 Pro
antonsvideo is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2019, 02:06 PM   #4
casablanca
Junior Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Budapest Hungary
Posts: 7
Default

Thank you Anton I followed the instruction and the update went fine .
casablanca is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
50p at 50% speed is fine, at -50% Edius auto-changes to -50,42%, why? WildLion Editing with EDIUS 2 01-29-2015 12:06 PM
Problem after updating Edius from 5.01 to 5.50 janstap Editing with EDIUS 2 07-05-2010 06:13 PM
Updating system John Lewis FIRECODER Blu & Pegasus 2 09-04-2009 01:21 PM
I want to slow motion by 50% not 50.04%?? EdiReady Editing with EDIUS 3 11-12-2007 08:04 PM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:00 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.