Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-05-2019, 04:12 PM   #1
koltsov
Junior Member
 
koltsov's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Ukraine
Posts: 23
Default A problem with OFX plugin. Edius 9.5

I have a problem with saving presets OFX plugin.
After restarting the program, ofx plugin settings are reset. Every time you have to configure the plugin again. In previous versions of the program, there was no such problem.
Sometimes the preset loads correctly, but most often the settings are broken.
The first screenshot of the plugin settings before closing the program.
The second screenshot - after restarting the program
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (341.7 KB, 42 views)
File Type: jpg 2.jpg (238.5 KB, 37 views)
__________________
koltsovstudio.com

Main System: Edius 9.5, Windows 10 1809, Asus Z87-Pro, Intel Core i7-4790, 16GB DDR3-1600, GeForce GTX 1060 6GB
koltsov is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2019, 09:25 PM   #2
antonsvideo
Senior Member
 
antonsvideo's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Sydney
Posts: 22,114
Default

I think that could be related to an existing bug that has already been reported with PCC

try a different way to open and see if it happens, like clicking the setup or right click and setup or double click the filter in info palette
Attached Images
File Type: png Anton-00230.png (15.6 KB, 19 views)
__________________
Anton Strauss
Antons Video Productions - Sydney

EDIUS 9 WG with Matrox MXO2, Asrock X99 Extreme 6, Intel Core i7 5960X Extreme Haswell-E 8-Core, Corsair Water Cooling, Nvidia Geforce GTX-980, Samsung 860 Pro SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 3 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Fractal Design Arc XL Tower, 32GB DDR4 Ram, Win7 Pro

Last edited by antonsvideo; 11-05-2019 at 11:59 PM.
antonsvideo is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2019, 10:38 PM   #3
Jerry
Senior Member
 
Jerry's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Orange City, FL
Posts: 11,683
Default

Film Convert is not an officially supported plugin(Unless it has been added recently).
https://www.grassvalley.com/docs/Mis..._9_Plugins.pdf

Which version of the OFX bridge are you using? I have 3.0.171213 installed.

I've tried Sapphire, Continuum, and Magic Bullet Looks & Film with them sticking after a complete reboot of the system or of Edius 9.51.
I also saved a Custom preset of a Sapphire effect and that was there after several restarts.
__________________
Jerry
Six Gill DV
www.sgdvtutorials.com
If you own the Tutorials and you need help, PM me.

Vistitle YouTube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf

Main System: Azrock Z97 Extreme 6, 4790K@4.7Ghz, 32gb ram, Corsair H110, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, HD Spark, Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Hanns-G 28 monitors, CC 2019, GTX 1080ti SC Black.
Both systems on Gigabit network
Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, 980x@3.74, Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

Last edited by Jerry; 11-06-2019 at 07:09 PM.
Jerry is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2019, 12:30 PM   #4
koltsov
Junior Member
 
koltsov's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Ukraine
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by antonsvideo View Post
I think that could be related to an existing bug that has already been reported with PCC

try a different way to open and see if it happens, like clicking the setup or right click and setup or double click the filter in info palette
It didnít help me.
__________________
koltsovstudio.com

Main System: Edius 9.5, Windows 10 1809, Asus Z87-Pro, Intel Core i7-4790, 16GB DDR3-1600, GeForce GTX 1060 6GB
koltsov is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2019, 12:33 PM   #5
koltsov
Junior Member
 
koltsov's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Ukraine
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by Jerry View Post
Film Convert is not an officially supported plugin(Unless it has been added recently).
https://www.grassvalley.com/docs/Mis..._9_Plugins.pdf

Which version of the OFX bridge are you using? I have 3.0.171213 installed.

I've tried Sapphire, Continuum, and Magic Bullet Looks & Film without it not being there after a complete reboot of the system or of Edius 9.51.
I also saved a Custom preset of a Sapphire effect and that was there after several restarts.
The same plug-in reset effect i have and Magic Bullet Film.
I have 3.0.171213 version of the OFX bridge
__________________
koltsovstudio.com

Main System: Edius 9.5, Windows 10 1809, Asus Z87-Pro, Intel Core i7-4790, 16GB DDR3-1600, GeForce GTX 1060 6GB
koltsov is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2019, 05:26 PM   #6
GrassValley_SL
Moderator
 
GrassValley_SL's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: SA
Posts: 7,786
Default

Hi there,

Can you tell us the exact version of Magic bullet looks and EDIUS you are using? We have tested this and our settings stick in a preset.

We will check this with film convert to.

Also we have to clarify do you save a preset and apply or do you mean an effect applied to a clip?
We tested the save preset and apply but we will also do the second test apply an effect to clip an then do a exit and start. Will report on that one soon.

EDIT:
I check apply an OFX bridge preset. I saved closed EDIUS started EDIUS and my effects setting for Magic bullet look were exactly the same.
__________________
Steve


Please don't send me Private Messages for support. Contact Grass Valley support

Last edited by GrassValley_SL; 11-06-2019 at 05:36 PM.
GrassValley_SL is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2019, 07:17 PM   #7
koltsov
Junior Member
 
koltsov's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Ukraine
Posts: 23
Default

I use Edius 9.50.5351, Magic bullet Film 1.2.3, Filmconvert 2.20
I save a preset, loading another project and apply it.
Sometimes the preset is applied correctly , sometimes not...
I can not understand the regularity
Check this:
Create several presets from Magic bullet Film or Filmconvert. Load another project and try to apply your presets.
I have a problem on both the computer and the laptop
__________________
koltsovstudio.com

Main System: Edius 9.5, Windows 10 1809, Asus Z87-Pro, Intel Core i7-4790, 16GB DDR3-1600, GeForce GTX 1060 6GB
koltsov is offline   Reply With Quote
Reply
 
Go Back   Grass Valley Forums > Editors > Editing with EDIUS
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with the OFX-installation kpot Editing with EDIUS 7 10-31-2015 02:51 PM
AVCHD exporter plugin problem drgagx Editing with EDIUS 5 12-18-2008 05:50 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are Off
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:39 PM.


Copyright © 2014 Belden Inc. All rights reserved.