Grass Valley Forums Facebook   Twitter   YouTube  

Go Back   Grass Valley Forums > Search Forums

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sahara7
Forum: Editing with EDIUS 05-05-2009, 09:05 AM
Replies: 3
Views: 1,227
Posted By sahara7
Export to disk NTSC Menu?!

I have made blueray disk directly from timeline.I have check it in JVC Sophisti Blueray player directly conected with HDMI with JVC 24" professional monitor.
There is one strange thing.When it...
Forum: Editing with EDIUS 11-14-2008, 03:24 PM
Replies: 5
Views: 2,507
Posted By sahara7
Try the following: On the K2 login AppCenter as...

Try the following:
On the K2 login AppCenter as administrator password adminK2
On the PC with the mapped drive, add password adminK2 for user administrator, and logon as administrator password...
Forum: Editing with EDIUS 10-28-2008, 12:45 PM
Replies: 8
Views: 2,621
Posted By sahara7
I've got reports from Canopus that is driver...

I've got reports from Canopus that is driver problem.
It would be solved middle of November.

Thanks for help
Forum: Editing with EDIUS 10-28-2008, 10:40 AM
Replies: 8
Views: 2,621
Posted By sahara7
But two of those JVCs are professional broadcast...

But two of those JVCs are professional broadcast monitors.I'm using them year ago without any problem.What is the diference between composite signal from any possible device and STORM HD bay...
Forum: Editing with EDIUS 10-27-2008, 03:30 PM
Replies: 8
Views: 2,621
Posted By sahara7
JVC DT-V9L1D and JVC DT-V17L2DE. I have...

JVC DT-V9L1D and JVC DT-V17L2DE.

I have tried P7220W Prestigio too with HDMI-DVI cable...same thing.
It's not monitor.
Forum: Editing with EDIUS 10-27-2008, 01:19 PM
Replies: 8
Views: 2,621
Posted By sahara7
I have tried over HDMI and same thing. :-(

I have tried over HDMI and same thing. :-(
Forum: Editing with EDIUS 10-27-2008, 01:08 PM
Replies: 8
Views: 2,621
Posted By sahara7
HD STORM problem

I've finish building two mashine for Storm HD.
I've start to test them and I'm having some problems.
Sometimes I'm getting no video over composite or component output, or sometimes video is...
Forum: ProCoder 03-14-2008, 01:49 PM
Replies: 134
Views: 276,314
Posted By sahara7
I have the same problem.When I use TMPGEnc I can...

I have the same problem.When I use TMPGEnc I can import vfapi.avi into and I see the picture but if I try to encode it start to be black and there's no more picture :-(
Any idea?What's wrong in the...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT +1. The time now is 12:08 PM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.