Grass Valley Forums

Grass Valley Forums (http://forum.grassvalley.com/forum/index.php)
-   Working with K2 Dyno (http://forum.grassvalley.com/forum/forumdisplay.php?f=66)
-   -   K2 Dyno Replay System (http://forum.grassvalley.com/forum/showthread.php?t=36875)

MOSH 11-23-2015 09:40 PM

K2 Dyno Replay System
 
Hello
We have a
K2 Dyno Replay System
I have a question
I installed the software,
Desktop software Opened me a small .
Resolution display settings wrong .
How do I change the display settings according to what I need.
According to the screen size.

MOSH 11-26-2015 05:22 PM

Dyno Replay System
 
what do you say
Any ideas how I fix the problem?

GrassValley_PS 11-27-2015 06:16 PM

It is a long Holiday weekend here in the US so it may be until Monday or more for someone to answer that one.

GrassValley_PS 11-30-2015 07:10 PM

I got he following reply when I made a general inquiry;
The Dyno is running windows, all they have to do is close out to the windows desktop and then right click and select ‘Screen resolution’. That is where they can adjust the monitors attached.

MOSH 12-01-2015 08:14 PM

K2 Dyno Replay System
 
I did, but shutting down and turning it returns to normal small size


All times are GMT +1. The time now is 09:57 PM.


Copyright © 2014 Belden Inc. All rights reserved.