Grass Valley Forums

Grass Valley Forums (http://forum.grassvalley.com/forum/index.php)
-   MYNC (http://forum.grassvalley.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   After update v8.31b1333 GV Browser never work. (http://forum.grassvalley.com/forum/showthread.php?t=39080)

zvideo 12-11-2016 04:51 PM

After update v8.31b1333 GV Browser never work.
 
was all ok, after the last update, and without why... GVBROWSER not work anymore, any clck do nothing.

I search any info and I read many another have same problem with lasts updates od edius 8 ....

found any reason or just BUGGED any update ?!

Adbear 12-12-2016 07:23 AM

Try uninstalling Edius disabling any Anti virus software you have and then re-installing Edius.

As to the 'many another have same problem', I'm not seeing that, could you link to where you have seen the 'many another have same problem'?

zvideo 12-12-2016 08:26 AM

http://forum.grassvalley.com/forum/s...ad.php?t=36938

http://forum.grassvalley.com/forum/s...ad.php?t=37580

http://amicidiedius.forumfree.it/?t=73392475

and ofcourse friends who tryed and confirm , not work any more and no why...no errors or another helps

NO antivirus, nothing didt from the last working Browser ....only just update, and now surprice.

meaby GV devs can help US to understand what need GV BROWSER to run (dll/ system files) to work... I not have any another idea.

GrassValley_SL 12-12-2016 10:30 AM

Those are where reported at 8.1 not 8.3 as far as I can tell

Adbear 12-12-2016 10:32 AM

If you go back and read the 2 GV threads you linked to you will see that there are a total of 3 people having issues, and those have had issues going way back, not just with the latest version.

Given the lack of people having issues it's more likely something on your specific system causing the issue. Do you use anything like CCleaner etc?

SoundFreak_HD 12-12-2016 12:05 PM

Quote:

Originally Posted by Adbear (Post 286639)
Given the lack of people having issues it's more likely something on your specific system causing the issue. Do you use anything like CCleaner etc?

I use CCleaner on all my systems and I can report that for me it has never created a problem for the past 10+years.
I can also report that 8.31 works fine.

From experience I would blame most Edius / Browser issues towards AV present during installation.
Edius is a bit sensitive with AV software (during installation) but if a system is properly installed and maintained, Edius is Rock solid and stable on every system I have installed it on, past and present.

Ron Evans 12-12-2016 12:42 PM

I have no AV on my editor and do have CCleaner. No problems with any version of EDIUS 8WG currently on EDIUS 8.31. My only issue with Browser is it cannot correctly read the date of photos or video from my Sony Xperia mobile phone. Seems to put the date as the date I did the backup to the PC. ie the folder date. PlayMemories reads the dates correctly from the folder.

zvideo 12-12-2016 01:34 PM

I report only few people witj same problem of me... 100% same.

my system is 100% perfect..and Brownse was perfect working....
no more after update. no internet connections, no backgorund programs, antivirus firewall etc....
never doit something in the midde of update....

I ask to friend....1 say brownse never was workinfg with E8 , but he not need...
the another 2 , have try with last update, and never work...and mysterious why happen that....the right answer it to explane how work Brownse.exe and witch system file needit, meaby we can understand why in few pc no work after update and without any error message.

zvideo 12-12-2016 01:37 PM

Quote:

Originally Posted by Adbear (Post 286639)
If you go back and read the 2 GV threads you linked to you will see that there are a total of 3 people having issues, and those have had issues going way back, not just with the latest version.

Given the lack of people having issues it's more likely something on your specific system causing the issue. Do you use anything like CCleaner etc?

fresh win install , perfect edius working) no antivirus, no firewall, no internet connections (only for updates and verify)....

idem 2 another friends we non understand what cause stop brownse to working....no error, nothing that help us in background cpu/memory activity when we click on gv brownse. is dead like you press mouse on clean screen....

Jerry 12-12-2016 03:57 PM

How about posting your FULL system specs.


All times are GMT +1. The time now is 10:45 AM.


Copyright 2014 Belden Inc. All rights reserved.