Announcement

Collapse
No announcement yet.

newblu titler pro 4 trial version

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • newblu titler pro 4 trial version

    i instaled and try it it work great but my quick sync check box is gone and no more fast speed encoding for mp4 . any one have this problem?
    Attached Files
    AMD Ryzen 9 3900X 3.8GHz [4.6GHz Turbo] 12 Cores/ 24 Threads 70MB Cache 105W Processor
    SSD: 512GB Intel(R) 660P SERIES PCIe NVMe M.2 SSD
    850 power suply
    32GB (8GBx2) DDR4/3000MHz
    ASUS TUF X470-Plus Gaming AM4 ATX
    EVGA GEFORCE RTX 2080 SUPER GPU
    Windows 10 Pro
    HDD: 8TB (8TBx1) SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM

  • #2
    Which OS are you using
    Have you checked the setting in Bios
    System Asus WS Z390 Pro MB, CPU i9 9900K, 32gb 3000mhz Ram, EVGA GTX1070TI, BM IP4K Win 10, BD Burner 1 Evo 840 and 4 Hotswap caddies
    Plugins Vistitle 2.8, TP7, NB TFX5
    Monitors Samsung 32 inch tv as main 1 LG M2350D,1 D2343 1 DM2350D as output to (3D) IP4K, PXW X70,Canon FX400

    Comment


    • #3
      Re-install the Intel driver and see if that brings it back.
      Jerry
      Six Gill DV
      www.sgdvtutorials.com
      If you own the Tutorials and you need help, PM me.

      Vistitle YouTube Channel
      https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

      Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
      http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf


      Main System:: Azrock Z97 Extreme 6, [email protected], 32gb ram, NZXT Z63, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, 2TB Sabrent M.2 NVME, BM MINI MONITOR 4K, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Dual LG 27GK65S-B 144Hz monitors, GTX 1080ti SC Black.
      Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, [email protected], Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

      Comment


      • #4
        Originally posted by John Lewis View Post
        Which OS are you using
        Have you checked the setting in Bios
        Hi John using window 10 . where is the setting in bios ?
        AMD Ryzen 9 3900X 3.8GHz [4.6GHz Turbo] 12 Cores/ 24 Threads 70MB Cache 105W Processor
        SSD: 512GB Intel(R) 660P SERIES PCIe NVMe M.2 SSD
        850 power suply
        32GB (8GBx2) DDR4/3000MHz
        ASUS TUF X470-Plus Gaming AM4 ATX
        EVGA GEFORCE RTX 2080 SUPER GPU
        Windows 10 Pro
        HDD: 8TB (8TBx1) SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM

        Comment


        • #5
          Originally posted by Jerry View Post
          Re-install the Intel driver and see if that brings it back.
          ok i will try that but if i uninstalled pro 4 tiler it back.
          AMD Ryzen 9 3900X 3.8GHz [4.6GHz Turbo] 12 Cores/ 24 Threads 70MB Cache 105W Processor
          SSD: 512GB Intel(R) 660P SERIES PCIe NVMe M.2 SSD
          850 power suply
          32GB (8GBx2) DDR4/3000MHz
          ASUS TUF X470-Plus Gaming AM4 ATX
          EVGA GEFORCE RTX 2080 SUPER GPU
          Windows 10 Pro
          HDD: 8TB (8TBx1) SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM

          Comment


          • #6
            What driver version are you using?

            https://downloadcenter.intel.com/dow...t-3rd-Gen-BYT-
            Last edited by Jerry; 11-28-2015, 03:44 PM.
            Jerry
            Six Gill DV
            www.sgdvtutorials.com
            If you own the Tutorials and you need help, PM me.

            Vistitle YouTube Channel
            https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

            Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
            http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf


            Main System:: Azrock Z97 Extreme 6, [email protected], 32gb ram, NZXT Z63, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, 2TB Sabrent M.2 NVME, BM MINI MONITOR 4K, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Dual LG 27GK65S-B 144Hz monitors, GTX 1080ti SC Black.
            Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, [email protected], Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Jerry View Post
              What driver version are you using? Look for the driver ending in 4300.
              not sure what driver where do you look for it ? let me try iton my main pc this is on my laptop edius 8
              AMD Ryzen 9 3900X 3.8GHz [4.6GHz Turbo] 12 Cores/ 24 Threads 70MB Cache 105W Processor
              SSD: 512GB Intel(R) 660P SERIES PCIe NVMe M.2 SSD
              850 power suply
              32GB (8GBx2) DDR4/3000MHz
              ASUS TUF X470-Plus Gaming AM4 ATX
              EVGA GEFORCE RTX 2080 SUPER GPU
              Windows 10 Pro
              HDD: 8TB (8TBx1) SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM

              Comment


              • #8
                Try the driver listed in my last post. It should work with Win 10 and Edius 8.1.
                Jerry
                Six Gill DV
                www.sgdvtutorials.com
                If you own the Tutorials and you need help, PM me.

                Vistitle YouTube Channel
                https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

                Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
                http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf


                Main System:: Azrock Z97 Extreme 6, [email protected], 32gb ram, NZXT Z63, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, 2TB Sabrent M.2 NVME, BM MINI MONITOR 4K, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Dual LG 27GK65S-B 144Hz monitors, GTX 1080ti SC Black.
                Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, [email protected], Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

                Comment


                • #9
                  Its under advanced not sure where as i am out
                  iGPU should be enabled
                  System Asus WS Z390 Pro MB, CPU i9 9900K, 32gb 3000mhz Ram, EVGA GTX1070TI, BM IP4K Win 10, BD Burner 1 Evo 840 and 4 Hotswap caddies
                  Plugins Vistitle 2.8, TP7, NB TFX5
                  Monitors Samsung 32 inch tv as main 1 LG M2350D,1 D2343 1 DM2350D as output to (3D) IP4K, PXW X70,Canon FX400

                  Comment


                  • #10
                    Does your laptop have two graphics adapters? In some cases the the Intel can not be used with multiple adapters.
                    Jerry
                    Six Gill DV
                    www.sgdvtutorials.com
                    If you own the Tutorials and you need help, PM me.

                    Vistitle YouTube Channel
                    https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

                    Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
                    http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf


                    Main System:: Azrock Z97 Extreme 6, [email protected], 32gb ram, NZXT Z63, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, 2TB Sabrent M.2 NVME, BM MINI MONITOR 4K, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Dual LG 27GK65S-B 144Hz monitors, GTX 1080ti SC Black.
                    Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, [email protected], Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Jerry View Post
                      Does your laptop have two graphics adapters? In some cases the the Intel can not be used with multiple adapters.
                      no does not let ,e try download new driver . i tried the other pc with window 7 and it good the quick sync is there but that what happen to lap top it was good for a while couple of title i made than it just gone.
                      AMD Ryzen 9 3900X 3.8GHz [4.6GHz Turbo] 12 Cores/ 24 Threads 70MB Cache 105W Processor
                      SSD: 512GB Intel(R) 660P SERIES PCIe NVMe M.2 SSD
                      850 power suply
                      32GB (8GBx2) DDR4/3000MHz
                      ASUS TUF X470-Plus Gaming AM4 ATX
                      EVGA GEFORCE RTX 2080 SUPER GPU
                      Windows 10 Pro
                      HDD: 8TB (8TBx1) SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM

                      Comment


                      • #12
                        I don't understand that. You should be able to download the new driver and install it overtop of the previous version.
                        Is there a yellow exclamation point on the Intel driver entry within the Device Manager?
                        If you uninstall Titler Pro 4 does the box return? If you uninstall TP4 can you then install the new driver?
                        Jerry
                        Six Gill DV
                        www.sgdvtutorials.com
                        If you own the Tutorials and you need help, PM me.

                        Vistitle YouTube Channel
                        https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

                        Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
                        http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf


                        Main System:: Azrock Z97 Extreme 6, [email protected], 32gb ram, NZXT Z63, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, 2TB Sabrent M.2 NVME, BM MINI MONITOR 4K, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Dual LG 27GK65S-B 144Hz monitors, GTX 1080ti SC Black.
                        Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, [email protected], Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Jerry View Post
                          I don't understand that. You should be able to download the new driver and install it overtop of the previous version.
                          Is there a yellow exclamation point on the Intel driver entry within the Device Manager?
                          If you uninstall Titler Pro 4 does the box return? If you uninstall TP4 can you then install the new driver?
                          hi jerry trying that now
                          AMD Ryzen 9 3900X 3.8GHz [4.6GHz Turbo] 12 Cores/ 24 Threads 70MB Cache 105W Processor
                          SSD: 512GB Intel(R) 660P SERIES PCIe NVMe M.2 SSD
                          850 power suply
                          32GB (8GBx2) DDR4/3000MHz
                          ASUS TUF X470-Plus Gaming AM4 ATX
                          EVGA GEFORCE RTX 2080 SUPER GPU
                          Windows 10 Pro
                          HDD: 8TB (8TBx1) SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Jerry View Post
                            I don't understand that. You should be able to download the new driver and install it overtop of the previous version.
                            Is there a yellow exclamation point on the Intel driver entry within the Device Manager?
                            If you uninstall Titler Pro 4 does the box return? If you uninstall TP4 can you then install the new driver?
                            yes Jerry if i uninstalled the pro 4 the box return.
                            AMD Ryzen 9 3900X 3.8GHz [4.6GHz Turbo] 12 Cores/ 24 Threads 70MB Cache 105W Processor
                            SSD: 512GB Intel(R) 660P SERIES PCIe NVMe M.2 SSD
                            850 power suply
                            32GB (8GBx2) DDR4/3000MHz
                            ASUS TUF X470-Plus Gaming AM4 ATX
                            EVGA GEFORCE RTX 2080 SUPER GPU
                            Windows 10 Pro
                            HDD: 8TB (8TBx1) SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM

                            Comment


                            • #15
                              my window 7 with the pro 4 installed is fine the quick sync box is still there.
                              i am using this as my main editing and laptop for simple edit to you tube . hoping i can solve this problem with the window 10 laptop. thanks for all your help! oh yes i did instaled the upgrade graphic card Jerry did not work .
                              AMD Ryzen 9 3900X 3.8GHz [4.6GHz Turbo] 12 Cores/ 24 Threads 70MB Cache 105W Processor
                              SSD: 512GB Intel(R) 660P SERIES PCIe NVMe M.2 SSD
                              850 power suply
                              32GB (8GBx2) DDR4/3000MHz
                              ASUS TUF X470-Plus Gaming AM4 ATX
                              EVGA GEFORCE RTX 2080 SUPER GPU
                              Windows 10 Pro
                              HDD: 8TB (8TBx1) SATA-III 6.0Gb/s 64MB Cache 7200RPM

                              Comment

                              Working...
                              X