Announcement

Collapse
No announcement yet.

Titlemotion issue

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Titlemotion issue

    Just out of the blue I am having trouble with titlemotion. Whenever I launch the application, (and regardless of selecting which title track), the CG editor box opens but is greyed out. There is no video inset within the title motion CG editor and when you type it does not show up where it had done so properly before. When you start typing, you can see the title in the preview window on the main screen in EDIUS but not actually in the titlemotion applicaion so you cannot adjust any title parameters. I tried opening a different project, rebooting but it seems to happen all the time. Any ideas?

  • #2
    On TMP, Can you check the
    Color & Texture - Face - should be other than BLK ?
    Asus P5WDH Deluxe w/E6600 - 4GB Corsair - 8800GTS - 1TB & 1.5TB (2x750GB RAID 0) - Antec P180 + Trio 650W - XP Pro w/sp3 - NX PCIe w/Expansion Card - Edius 5.51
    Asus P6T i7 920 @3.6 - 12GB Corsair Dominator - GTX275 - 1.5TB & 3TB (2x1.5TB RAID 0) for Video - Antec P183 + Corsair HX-750W - Win7 - Edius 6.07 - Firecoder Blu - PC3.05.91 - BDR-203 - TMW5 & TAW5
    Asus P6T i7 930 - 12GB Corsair - GTX260 - 1TB & 1TB WD Black for Video - Antec P183 + TPQ-850W - Win7 - Edius 6.07 w/HD Spark - BDR-205

    Comment


    • #3
      After you open TM if it is grey out, minimize TM only and open it again and see if it helps.
      I7-6900K, X99 Taichi, Geforce GTX 1070, Corsair RM850X, Corsair H100 IV2, Windows 10, Edius WG 9.30

      Comment


      • #4
        right click your desktop and go advanced, then on the troubleshooting tab make sure acceleration is on maximum

        also, you may need to resinstall or update your graphics card driver

        if all the above fails, then maybe your TM has gone corrupt, uninstall/reinstall
        Anton Strauss
        Antons Video Productions - Sydney

        EDIUS X WG with BM Mini Monitor 4k and BM Mini Recorder, Gigabyte X299 UD4 Pro, Intel Core i9 9960X 16 Core, 32 Threads @ 4.3Ghz, Corsair Water Cooling, Gigabyte RTX-2070 Super 3X 8GB Video Card, Samsung 860 Pro 512GB SSD for System, 8TB Samsung Raid0 SSD for Video, 2 Pioneer BDR-209 Blu-ray/DVD burners, Hotswap Bay for 3.5" Sata and 2.5" SSD, Phanteks Enthoo Pro XL Tower, Corsair 32GB DDR4 Ram, Win10 Pro

        Comment


        • #5
          Yes Anton, that was it. I had to reinstall and it was fine. Thanks much. Program must have gotten corrupted some how. Sounds like Wall Street.

          Comment

          Working...
          X