Announcement

Collapse
No announcement yet.

Audio track is disappear! Please help...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • murat unal
    replied
    I fixed the problem, thanks guy, i love this forum... :)

    Leave a comment:


  • pjsssss
    replied
    It seems I am behind Anton today...;-)

    Anton has the answer with the clear all tracks. If you notice the little 1 and 2 on the side of your tracks by the audio, they indicate that you have the different channels mapped there. Clear all tracks and you should end up with one stereo track on VA1 if that is where you drag your clip.

    Leave a comment:


  • antonsvideo
    replied
    as seen in your screenshot, you mapped the tracks to a1 and a2

    clear all tracks as per my screenshot

    Leave a comment:


  • antonsvideo
    replied
    there are many things that can cause this, I list some common ones

    1. you clicked the little V on the left of the track, this means the track will only accept video
    http://www.videoproductions.com.au/edius5/no-audio1.png

    2. you mapped a track, right click the little A on the left of timeline and then click clear all tracks
    http://www.videoproductions.com.au/edius5/no-audio2.png

    Leave a comment:


  • murat unal
    started a topic Audio track is disappear! Please help...

    Audio track is disappear! Please help...

    Hi, im editing my 4:3 DV format documentary. When i trying to put a clip on timeline, the clip is placing normaly on a VA channel which i want to put, but at the same time there is an extra twin audio track and its placing other VA channel! You can see it on the screenshot pic. Please help!

    Last edited by murat unal; 10-10-2008, 08:46 AM.
Working...
X