Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edius 5 demo serial

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Tried everything but still no good.


    Tony.
    Tony


    Asrock Z68 Extreme7 --i7-2700K --EDIUS 8.5WG--HDStorm+ --16GB Kingston HyperX--GTX 560Ti--AX850 PSU--MxM PCI-e Reader--Win 10 Pro 64bit

    Comment


    • #32
      I have contacted Japan to see if they have any possible solutions, but it's the weekend there so an answer is likely to be delayed.

      Comment


      • #33
        Thats no problem, thanks.

        Tony.
        Tony


        Asrock Z68 Extreme7 --i7-2700K --EDIUS 8.5WG--HDStorm+ --16GB Kingston HyperX--GTX 560Ti--AX850 PSU--MxM PCI-e Reader--Win 10 Pro 64bit

        Comment


        • #34
          Tony, are you on XP?
          Rusty Rogers | Films
          >TYAN S7025 - 32GB RAM, 2 x Xeon X5690's, 4 x 10k video HD's, Win10 x64, BM DecklinkHD, nVidia TITAN, 12TB DroboPro w/iSCISI connection
          >RAZER BLADE - QHD+ - 16GB RAM, i7-6700HQ Quad, 512GB SSD, Win10 x64, GeForce GTX 1060 6GB

          An inglorious peace is better than a dishonorable war.
          Twain - "Glances at History" 1906

          Comment


          • #35
            today: download >>new partition >> new XP+SP2 OS >> copy paste the serialnumber from the (today) download site

            the fastest, uncomplicated Edius install from the last four years......

            friendly greeting from europe\austria\vienna ... old (but not morbid) Hans ;-)
            Edius 5,51 / Edius 6.08 / Edius 6.54(b) / Neo 3.0 / Neo 3.5

            Comment


            • #36
              I've registered for the demo yesterday & so far I haven't recieved an e-mail from Grass Valley. How long does it take?

              Regards Phil C.

              Comment


              • #37
                How long does it take?
                yesterday, europe, ~10 secound,
                faster as I can jump from windoof-explorer to my mailbox......

                have you verifying the mailadress in your user-account ??
                and maybe, look in your spamfolder.....

                friendly greetings, .........old (but not morbid) Hans
                Edius 5,51 / Edius 6.08 / Edius 6.54(b) / Neo 3.0 / Neo 3.5

                Comment


                • #38
                  Hi Phil,

                  It should be almost instantaneous - check your junk mail for messages, or add '[email protected]' to your safe sender list.

                  You can always re-request the demo, if you think you've already deleted the reply e-mail.

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by Rusty View Post
                    Tony, are you on XP?
                    Vista Rusty

                    Tony
                    Tony


                    Asrock Z68 Extreme7 --i7-2700K --EDIUS 8.5WG--HDStorm+ --16GB Kingston HyperX--GTX 560Ti--AX850 PSU--MxM PCI-e Reader--Win 10 Pro 64bit

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by GrassValley_KH View Post
                      Hi Phil,

                      It should be almost instantaneous - check your junk mail for messages, or add '[email protected]' to your safe sender list.

                      You can always re-request the demo, if you think you've already deleted the reply e-mail.
                      I've tried a few times, I admit maybe because I've updated my profile a couple of days ago with a new email address. Perhaps this is the issue...

                      Regards Phil C.

                      Comment


                      • #41
                        Whatever your profile is set to for e-mail, that's where it'll go. It will not go to your forum account's e-mail address.

                        Comment


                        • #42
                          FYI, I cant get it either. Either by copy & paste or typing.
                          Randy

                          Asus sabertooth MB Z97 16 gigs of ram SSD system and edit drives Nvidia GTX-660 video card

                          Comment


                          • #43
                            Please help

                            Can't get it to work either. Got the serial from the site before downloading and did ALL that's been said on the site but it says it's a wrong serial.

                            What to do??

                            I used 7****7-FYPJ********K3T7 (Hid some characters)
                            Gigabyte Z77X-UP4 TH, Intel Core i7 3770k 3.5GHz, 4 Core, 8 Threads, 32GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, 500GB SSD HDD for OS, 40TB Usable Hard Drive Capacity, Window 10 PRO 64-bit Edius 9.5 WORKSTATION...

                            Comment


                            • #44
                              here also : serial not working

                              Comment


                              • #45
                                I have tried on 3 systems and all work.
                                Harold "Mule" Ferguson
                                EDIUS v5.51 Broadcast - Dual Xeon Supermicro X7DWA-N with E5450 3.0GHz CPU (8 cores)
                                4 GB Ram, 1.0 TB Video Raid (2x500). 5 ea 1.0 TB External Video. 2 500 gb Ext, 320 GB OS Drive .. ATI Radeon HD 4350 with 512 Ram XP Pro with SP 3 HD Sparks, VisTitle

                                Edius 6.52Dual Xeon Asus P5E3 9650 3.0 4G Ram
                                Nvidia9800, 500G Raid (2x250) 1TB&500TB Ext Drives

                                HPX 2000 AVC Intra, HVX 200, HPX 170, AG-AF 100, Canon D5 MKll.....MacBook G4 w/VMWare FCP Edius 6.2

                                Comment

                                Working...
                                X