Announcement

Collapse
No announcement yet.

Edius 5 demo serial

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Rusty View Post
    I don't understand why they're not keen on posting the SN here... I mean it's out there anyway and it's just for the demo.
    It's because Google is VERY good at finding our forums, and some people out there are very good at distributing files they shouldn't, and we want the demo to only come from one place. This prevents tampering with the archive, and ensures we have an accurate feed of downloads. All rather important stuff.

    Anyway, back to the task at hand - I refreshed the number last night, and tested it and it works. If you are typing it in manually, do not use "O" - they are zeros only ("0"). We never use "O" in our numbers.

    There is a hyphen - it must be included. The number is six characters, then the hyphen, then 16 characters. No more, no less.

    Comment


    • #17
      Still not working.
      Tony


      Asrock Z68 Extreme7 --i7-2700K --EDIUS 8.5WG--HDStorm+ --16GB Kingston HyperX--GTX 560Ti--AX850 PSU--MxM PCI-e Reader--Win 10 Pro 64bit

      Comment


      • #18
        Originally posted by GrassValley_KH View Post
        There is a hyphen - it must be included. The number is seven character, then the hyphen, then 16 characters. No more, no less.
        But theres only 6 characters then the hyphen etc in the download area.
        Tony


        Asrock Z68 Extreme7 --i7-2700K --EDIUS 8.5WG--HDStorm+ --16GB Kingston HyperX--GTX 560Ti--AX850 PSU--MxM PCI-e Reader--Win 10 Pro 64bit

        Comment


        • #19
          I copied and pasted mine it worked OK
          E9 PRO ,Intensity Shuttle capture Nvidia 650 TI LG 3D Monitor HDMI Win 10 PRO 64 Bit.Vistitle 2.6, Robuskey. ASUS Z370 I7 8700 16 GB Hyper X black RAM 250GB 960 EVO. 2 ITB Disks

          Comment


          • #20
            Originally posted by tony View Post
            But theres only 6 characters then the hyphen etc in the download area.
            Good point, so what IS the correct SN? Adding a seventh 7 does not do it ether.

            IMO, the (correct) SN should be sent with the download link.
            How can something so simple produce such varied results?
            Rusty Rogers | Films
            >TYAN S7025 - 32GB RAM, 2 x Xeon X5690's, 4 x 10k video HD's, Win10 x64, BM DecklinkHD, nVidia TITAN, 12TB DroboPro w/iSCISI connection
            >RAZER BLADE - QHD+ - 16GB RAM, i7-6700HQ Quad, 512GB SSD, Win10 x64, GeForce GTX 1060 6GB

            An inglorious peace is better than a dishonorable war.
            Twain - "Glances at History" 1906

            Comment


            • #21
              Ah - a typo. I was seeing '7' and typed seven instead of six. Fixed now.

              Six hyphen Sixteen

              Comment


              • #22
                Originally posted by Rusty View Post
                IMO, the (correct) SN should be sent with the download link.
                The ticketing system is currently the same for all trial versions of our software, so I can't insert the serial number into the e-mail (since the other two demos don't use it).

                Comment


                • #23
                  Originally posted by GrassValley_KH View Post
                  Ah - a typo. I was seeing '7' and typed seven instead of six. Fixed now.

                  Six hyphen Sixteen
                  Has not worked for me either. on a different PC to my main edit workstation

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by GrassValley_KH View Post
                    The ticketing system is currently the same for all trial versions of our software, so I can't insert the serial number into the e-mail (since the other two demos don't use it).
                    But what to do when you got 32 type in your posted serial number. I have try several time but not suceded. I must be an easier way, please let me know
                    Tom
                    _____________________
                    SitoCAM Video Production

                    Comment


                    • #25
                      Good to hear I'm not alone on this one.

                      I first went as far as clearing my cache in Chrome and refreshing the page.
                      Then went to a second (fresh) machine (using Firefox) with the same *%^#@ results!

                      Originally posted by GrassValley_KH View Post
                      It's because Google is VERY good at finding our forums, and some people out there are very good at distributing files they shouldn't, and we want the demo to only come from one place. This prevents tampering with the archive, and ensures we have an accurate feed of downloads. All rather important stuff.
                      Okay, I get it...
                      It may take longer, but who's to say the Google bots won't find the SN on the GV download page?
                      Rusty Rogers | Films
                      >TYAN S7025 - 32GB RAM, 2 x Xeon X5690's, 4 x 10k video HD's, Win10 x64, BM DecklinkHD, nVidia TITAN, 12TB DroboPro w/iSCISI connection
                      >RAZER BLADE - QHD+ - 16GB RAM, i7-6700HQ Quad, 512GB SSD, Win10 x64, GeForce GTX 1060 6GB

                      An inglorious peace is better than a dishonorable war.
                      Twain - "Glances at History" 1906

                      Comment


                      • #26
                        They'd have to fool account registration. I'd be impressed.

                        I'll test on a few more machines here. There may be some common element. Are you all running XP or Vista?

                        Comment


                        • #27
                          Trying the Edius5 demo on Vista.
                          Tony


                          Asrock Z68 Extreme7 --i7-2700K --EDIUS 8.5WG--HDStorm+ --16GB Kingston HyperX--GTX 560Ti--AX850 PSU--MxM PCI-e Reader--Win 10 Pro 64bit

                          Comment


                          • #28
                            Make sure there is no space at the end of the serial number when copying and pasting. A lot of people ran into this problem with the 4.x demo.

                            Comment


                            • #29
                              I just successfully installed the trial on a fresh Vista system - no issues with the serial number at all.

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by GrassValley_KH View Post
                                TI'll test on a few more machines here. There may be some common element. Are you all running XP or Vista?
                                XP

                                Typing vs. copy/paste doesn't work ether!
                                It's only 2:30 PDT... that should be enough time to straighten it out today... right? ;~}
                                Last edited by Rusty; 09-12-2008, 11:38 PM.
                                Rusty Rogers | Films
                                >TYAN S7025 - 32GB RAM, 2 x Xeon X5690's, 4 x 10k video HD's, Win10 x64, BM DecklinkHD, nVidia TITAN, 12TB DroboPro w/iSCISI connection
                                >RAZER BLADE - QHD+ - 16GB RAM, i7-6700HQ Quad, 512GB SSD, Win10 x64, GeForce GTX 1060 6GB

                                An inglorious peace is better than a dishonorable war.
                                Twain - "Glances at History" 1906

                                Comment

                                Working...
                                X