Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sequence Problem....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sequence Problem....

    Hi all. Seems like I might have a sequence problem, but most probably I'm not doing something correctly. I have a project loaded, and have built 12 sequences in that project. When I want to "meld" all of those sequences into one long presentation, I created another "composite" Sequence, and brought onto the timeline the "Seq1", "Seq2", etc. sequences from the bin into that new Sequence. However, all I get is the video - no audio carried over into the new "composite" Sequence, which would be my completed Project now in one large program file.

    What am I doing incorrectly folks?

    Many thanks for your help -
    Cheers,
    Alan
    Alan J. Levi
    Director

    SYSTEM: ASUS P8Z77-VPro mobo, Intel 3770K CPU, 16 Gig Crucial 1866 RAM, Antec 1000W PS, EVGA nVidia 560Ti 1Gig Video, CoolerMaster CPU cooler, LG GGW-H20L BluRay DVD, SPARK card w/23" Samsung 1920x1080 Monitor, OCZ 240GB SSD boot in Swapable Tray & 3 WD Enterprise 1TB video RAID 5 HDD's. 4.5TB RAID 1 Outboard backups, Behringer2000 Audio Fader/Controller

  • #2
    Check if your audio tracks are maybe locked, or if you turned off the audio button over the timeline (video/audio on/off buttons).

    Also, turn on the channels (say, A1 as mono 1, A2 as mono 2).

    If all that's ok, then I'm kinda confused.

    Comment


    • #3
      As a quick check clear all audio tracks of any mapped or locked settings and see if it workks.

      Comment


      • #4
        The waveform won't show up - but the audio should be there...

        Comment


        • #5
          Thanks Pat! I had the channels mapped and that prevented the sound to be carried over. Knew it wsa something you could solve.
          My best to the gals!
          Cheers,
          Alan
          Alan J. Levi
          Director

          SYSTEM: ASUS P8Z77-VPro mobo, Intel 3770K CPU, 16 Gig Crucial 1866 RAM, Antec 1000W PS, EVGA nVidia 560Ti 1Gig Video, CoolerMaster CPU cooler, LG GGW-H20L BluRay DVD, SPARK card w/23" Samsung 1920x1080 Monitor, OCZ 240GB SSD boot in Swapable Tray & 3 WD Enterprise 1TB video RAID 5 HDD's. 4.5TB RAID 1 Outboard backups, Behringer2000 Audio Fader/Controller

          Comment

          Working...
          X