Announcement

Collapse
No announcement yet.

Upgrade to Edius 4.6 - Missing TitleMotion

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Upgrade to Edius 4.6 - Missing TitleMotion

    I have a customer who due to some hardware problems, had to use Edius 3.6 until about a week ago. After we did a big upgrade to his system, he upgraded to 4.6. However, he can no longer use TitleMotion. It wasn't in the 4.6 ISO download I got from the support area and if we try to install the copy from the 4.0 CD set he has, it gives a weird error about the version not being relative or something like that and won't install. Is there a new version of TitleMotion we should download for 4.6 or should the version he has be working? Can anyone assist? Thanks!

  • #2
    we try to install the copy from the 4.0 CD set he has, it gives a weird error
    the titlemotion CD included with Edius V4.x packages is an upgrade version... during the installation it asks for the original old cd (from version 3)... is that the case?
    Aristotelis Bafaloukos
    Systems Engineer, Video Editor, 3D Artist
    BEng (Hons), MSc, MBCS

    Ctrl+Alt+Delete

    Comment


    • #3
      No it doesn't prompt for the CD. I will try to get the exact error message from him but it is something along the lines of "TitleMotion Package is not relative" or something very strange like that.

      Comment


      • #4
        Have you tried simply installing 4.0, then TMP, and then upgrading 4.0 to 4.61?

        Comment


        • #5
          No, I figured since the 4.6 image from the site was a full install, it wouldn't be necessary to install 4.0 first. I will have to try that I suppose.

          Comment


          • #6
            Hi, I had the same problem, Titlemotion wouldn´t install, I got a reg file fom someone on this forum, then it would install, I think I have the reg file somewhere, if you need it ?
            A computer with a lot of stuff in it :)

            Comment


            • #7
              Originally posted by Ludde View Post
              Hi, I had the same problem, Titlemotion wouldn´t install, I got a reg file fom someone on this forum, then it would install, I think I have the reg file somewhere, if you need it ?
              Some version bundles of Edius did not include TMP with the price.
              If you have the V3 disc you should have no problem installing TMP.
              Edius 4 will have a disc for TMP and if you are doing an upgrade it will ask for the second disc from V3.
              Jerry
              Six Gill DV
              www.sgdvtutorials.com
              If you own the Tutorials and you need help, PM me.

              Vistitle YouTube Channel
              https://www.youtube.com/channel/UCMVlxC8Am4qFbkXJRoPAnMQ/videos

              Windows 10 Pro up to v.1803 Tweaks for Edius Users
              http://sgdvtutorials.com/WIN%2010%20...%20V.2.0.0.pdf


              Main System:: Azrock Z97 Extreme 6, [email protected], 32gb ram, Corsair H110, Win10 Pro 64, Samsung 850 pro, E7.5/8.5/E9 on separate SSD drives, HD Spark, Intensity Shuttle, 12tb RAID 0 on backplane ,2 BD, Benq 27 and Hanns-G 28 monitors, CC 2019, GTX 1080ti SC Black.
              Second System: EditHD Ultimax-i7, X58, [email protected], Corsair H80, Win764, 24gb ram, Storm 3g, Samsung 840 Pro 256, 4tb and 6tb RAID 0 on backplane, GTX 980ti Classified, Edius 9, Apple 30", Samsung 24", dual BD.

              Comment


              • #8
                Originally posted by PXAbstraction View Post
                No, I figured since the 4.6 image from the site was a full install, it wouldn't be necessary to install 4.0 first. I will have to try that I suppose.
                It is a full installation package... of EDIUS v.4.60. We bundle OEM TitleMotion Pro with EDIUS as a part of our agreement with Inscriber; that licensing does not extend to releasing full installers in ISO updates of our software.

                Comment


                • #9
                  OK, so I corrected the problem. As it turns out, when 3.6 was automatically removed when I upgraded to 4.6, the old TitleMotion Pro that was bundled with 3.6 didn't uninstall for some reason. This is why it wouldn't run and appears to be why the 4.X TitleMotion installer was having issues. I completely uninstalled 4.6 which removed the offending TitleMotion version and after re-installing 4.6, I installed the TitleMotion that came with my customer's 4.0 discs and everything worked well. Thanks all!

                  Comment


                  • #10
                    I need that reg please dude

                    [email protected]

                    I need the reg file thanks, better than reinstallling three times. Thanks.

                    Originally posted by Ludde View Post
                    Hi, I had the same problem, Titlemotion wouldn´t install, I got a reg file fom someone on this forum, then it would install, I think I have the reg file somewhere, if you need it ?

                    Comment

                    Working...
                    X